db 500-s, image update
- airstation
- Edasijõudnu
Re: db 500-s, image update
Kui tahad oma DM 500-S imaget vahetada üle võrgu (kiirelt) siis kasuta seda proget - FLASH WIZARD 5.0 PRO (sellest ka siin foorumis juttu olnud). TOIMIB OK!!!haip kirjutas:tegin dcc ga üle võrgu Update falsh-image, asi tegi korralikult ära, db tegi restardi, ning siis oi üllatust, db ei võta enam mingit pilti ette?! milles võib olla probleem ja mis võiks olla selle lahendus?
Kui mujalt ei leia siis tiri siit otse - http://www.satnews.it/ricevitori/dreamb ... RO_5.0.zip
Aga muidu jah, DCC-ga ei saa imaget vahetada, abiks alati DreamUP (ära siis unusta enne uue image selgalaskmist flash eraset teha)
Edu

==> DreamBox DM900HD <== [4,8E/13E/16E/19E/28E/36E/0,8W/30W]
Sai kah see masin ostetud, ehk seletad mulle kah kuidas läbi null modem kaabli saab uuendusi flashida, millised programmid,jne,haip kirjutas:Niisis proovitud imaget vahetada Dreamupiga nullport kaabliga, ja ka dccga üle võrgu mõlemad varjandid toimivad nagu ok:)
Et nagu mulle jäi arusaamatuks miks siis DCC ga ei saa imaget vahetada üle võrgu?

Äkki lasid vale img peale, mis tuuneriga dm sul on?kultrex kirjutas:Sai siis selle flashiga firmware update tehtud, ja nüüd on sama jama mis HAIP,il ,pilti enam ees pole, mis ma nüüd tegema pean, ehk keegi seletab asjad ära,TÄNUD ETTE ÖELDUD.
==> DreamBox DM900HD <== [4,8E/13E/16E/19E/28E/36E/0,8W/30W]