kaart hauppauge Win tv Nova-s
kaart hauppauge Win tv Nova-s
elan ise iirimaal ja siin on pann maja küljes. Ostsin siis sellise kaardi panin arvutisse ja tarkvara leiab kanaleid kui palju. Osad TV shop omad töötavad ja ongi küik , kui kanal olemas siis pilt must ja all on tekst mis hetkel eetris. Oskab mingit softi keegi siit soovitada .. Olen alles algaja ja see esimene Sat kogemus elus.
Nova-S on nn. budget-card (meie keeli säästukaartdreamants kirjutas:Kumba kaarti eelistada: WinTV-Nexus-S või WinTV-Nova-S? On kellelgi kogemust? On ka plaanis kunagi muretseda.

Nexus-S on oma prosega ja korraliku videoväljundiga kaart...
Hinnavahet mitu korda. Viimas saad ka minu käest. Poehind 4500, minu käest 2500
iCE
kas keegi omab ka õpoetust prog DVB kohta?
Ja Lisaks on ehk olemas mingi sati positsioneerimis softi ka? Et saan kindlaks teha kus asi suunatud on? aga see nexus S mis uba sellel veel parem on ?
Re: kas keegi omab ka õpoetust prog DVB kohta?
On soft positsioneerimiseks. Nexus-S on oma riistvaralise MPEG2 DSP'ga ja see tähendab, et ta ei koorma arvuti protsessorit pildi lahtipakkimiseks ja näitamiseks. Lisaks (minuarust peamine põhjus!) on tal korralik ja kvaliteetne videoväljund selleks, et ühendada sellega väline pildikast (tv). Nii saad arvutis teha tööd ja nautida sati pilti telerist...speed kirjutas:Ja Lisaks on ehk olemas mingi sati positsioneerimis softi ka? Et saan kindlaks teha kus asi suunatud on? aga see nexus S mis uba sellel veel parem on ?
iCE