MYYQ kirjutas:see 17" mõõt on telekati erinev , mul siinsamas laual üks LCD mille diagonaal 15" on 32!! cm. Philips muide. Täielik rämps.
Ja seda sa ostes tähe ei pannud, et ca 5 cm kadunud on? LCD puhul ei näidata suuremaid numbreid, kuna ekraan ei jää raami taha. Aga võib-olla on su monitor tõesti unikaalne ebard

Tõenäoliselt said petta, kui sulle 13" monitor 15"-tollise pähe maha müüdi. Kuigi pole kuulnud, et keegi 13"-seid üldse valmistaks.
MYYQ kirjutas:See samanegi "native" resolutsioon on veel vaata et kõige suurem puudus LCD juures, kui mul on 13" läppar ees, mille native laotus on 1024*768 siis minu silmad on pärast ikka hullusti verised, alternatiiv keerata laotus 800*600 peale. ÖÄKK
ja ärme üldse räägi sellest kui ma tahan ntx 17" LCD-ga 1600*1200 laotust. (tutikad samsung SM 710 N näiteks)
Selle peale pole tulnud, et häälestaks op.süsteemi hoopis, et see näitaks native reso juures 15%-20% suuremat pilti? Imesta nüüd, et arvutit on võimalik häälestada ja seda iga op.süsteemi puhul.