noh samad sõnad sulle, loe oma kuninglik jutt yle, ja kas sallib või ei siis sinu arvamus poogen. vaja siis olen sinu luupainajaice kirjutas:Ma arvan, et kui sa loeksid oma postitused üle siin foorumis alates kõige esimesest kuni viimaseni, siis saaksid ise kaa aru, miks keegi sind eriti ei salli ja sinu mölapidamatusesse väga kriitiliselt suhtutakse...videomakk kirjutas:nuh tarka juttu siin kui palju. ma siin kohe päris uurimistööna vaatasin millest need sõnavahetused tekivad. järeldus selline:
Kuda nende pindude ja palkide ja silmadega lood olid?
(retooriline küsimus, ei pea vastama. parem kui ei vastakski)
iCE
Aeg maha Xh
videomakkvideomakk kirjutas:noh samad sõnad sulle, loe oma kuninglik jutt yle, ja kas sallib või ei siis sinu arvamus poogen. vaja siis olen sinu luupainajaice kirjutas:Ma arvan, et kui sa loeksid oma postitused üle siin foorumis alates kõige esimesest kuni viimaseni, siis saaksid ise kaa aru, miks keegi sind eriti ei salli ja sinu mölapidamatusesse väga kriitiliselt suhtutakse...videomakk kirjutas:nuh tarka juttu siin kui palju. ma siin kohe päris uurimistööna vaatasin millest need sõnavahetused tekivad. järeldus selline:
Kuda nende pindude ja palkide ja silmadega lood olid?
(retooriline küsimus, ei pea vastama. parem kui ei vastakski)
iCE
Pisike SPÄMMER TULEKS PLOKKIDA JA VAHEL KA (ACE KUID MITTE ALATI VID SIIS KUI TA[LE KEEB MUIDU OLEN SAANTR TA K'EST ASJALIKKE N]UANDEID
Hmm miski postitus tõmmati juba maha aga ok.
kas te siis tõesti aru ei saa, et tegemist on tegelikult pisikeste inimeste nõrkusega mida nimetatakse suureks egoks. mida rohkem siin targutada ja närida seda suuremat vahtu tuleb.
Kui kaob ära see yleolev suhtumine neisse kes tõesti miski asjaga puusse panevad ja ei oska tõesti, ning ei hakata neid kaikaga näppima siis kaob ka lollus siin, nii kaua kui vigisetakse, nii kaua hakatakse ka vastu inisema. kas sellest on raskearu saada?
kas te siis tõesti aru ei saa, et tegemist on tegelikult pisikeste inimeste nõrkusega mida nimetatakse suureks egoks. mida rohkem siin targutada ja närida seda suuremat vahtu tuleb.
Kui kaob ära see yleolev suhtumine neisse kes tõesti miski asjaga puusse panevad ja ei oska tõesti, ning ei hakata neid kaikaga näppima siis kaob ka lollus siin, nii kaua kui vigisetakse, nii kaua hakatakse ka vastu inisema. kas sellest on raskearu saada?
Paistab, et sul on tõesti raske aru saada.videomakk kirjutas:...nii kaua kui vigisetakse, nii kaua hakatakse ka vastu inisema. kas sellest on raskearu saada?
Keegi ei alusta seda niinimetatud vigisemist niisama. Kõik algab ikka SINU lollustest...
Meie ju ei postita siia nagu sina - MAAILM SEISAB NELJAL ELEVANDIL...