Ma olen nõus, hiirega saab kõike juhtida, aga mul oleks vaja põhimõtteliselt ainult multimeediaprogramme juhtida, ehk siis videosid käima panna,edasi-tagasi kerida, vahele jätta ja mp3-sid kuulata.Igast muud stuffi näiteks netisurfimist või failikaustas sobramist ma puldiga tegema hakata ei kavatse.DVB_C_friik kirjutas:Hiirega saab siiski absoluutselt kõike teha, kui sult teises toas teleka ekraanil Windowsi desktop vastu vaatab - tõmmata DIVX-e käima, vaadata kasvõi webi(sikutada uut sofkam.kii faili alla näit) Puldiga jääb ikka Windowsi juhtimisel hätta.Energizer kirjutas: Veelgi täiuslikum oleks muidugi kaugjuhtimispult, aga ma ei tea kust sobivat infrapunaandurit saada...
Muide kena pisike läptopi hiir nt. oma punases kumas on väga esteetiline ruumikujundus element diivanilaual
Teiseks,mul on Linux. Jas eetõttu meeldiks kui saaksin telekatoast Xine käima ja video peale laadida, samamoodi puldist video seisma jätta ja Xine välja lülitada. Eks tulevikus laiendan süsteemi ja mängu tuleb võib-olla satikaart ka arvutisse.