abi televiisori valikul

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Vasta
Kasutaja avatar
videomakk

Postitus Postitas videomakk »

tigekala kirjutas:Mis sa videomakiga ikka vaidled, tema elab ju
videomakk kirjutas:...praegu elame veel VHS tasandil...
mida ta nickname-gi näitab. Nii kui lambakesed läinud, kohe uusi teenima. :wink:
Teie kommentaare lugedes ausalt jääb mulje et elan metsas ja pole korraliku kvaliteediga pilti näinud. aga ma söön oma püksid ära kui te näitada mulle kristall-selget pilti. ah vahet pole ma ei viitsi vaielda, kui silmapuravik on kylas siis pole midagi teha ja fakt et see pildi kvaliteet on ikkagi VHS-i tasandil, sitt**ge või tina.
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

videomakk kirjutas:Teie kommentaare lugedes ausalt jääb mulje et elan metsas ja pole korraliku kvaliteediga pilti näinud. aga ma söön oma püksid ära kui te näitada mulle kristall-selget pilti. ah vahet pole ma ei viitsi vaielda, kui silmapuravik on kylas siis pole midagi teha ja fakt et see pildi kvaliteet on ikkagi VHS-i tasandil, sitt**ge või tina.
Krt, oleks sa normaalne vend, siis võiks sulle isegi näidata väga head pilti. Aga sinusugust VHS tasandil tonti ei julge küll endale külla kutsuda... Nokk kinni - saba lahti...

iCE
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

ice kirjutas:Krt, oleks sa normaalne vend, siis võiks sulle isegi näidata väga head pilti. Aga sinusugust VHS tasandil tonti ei julge küll endale külla kutsuda...
Noh eks sul kindlustus pärast maksab kinni... :wink:
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

tigekala kirjutas:Jah, aga nende resolutsioonid on 850x480... :(
see on pisut niru jah.
Aga paku mõni sama suure molu ja sama hinnaga kast, mis suudaks kas või kohitsetud HD pilti näidata. 1920x1080 resost vist ei saa selle hinna juures veel unistada.
A võibolla eksin.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Mine vaata Experti. Uus Philips Pixel Plus, resolutsioon 1024x1024, 42 tolli.
Saad kätte, arvan 34 000-ga, letihind natuke teine...
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

tahansati kirjutas:nu millise videokandja pealt sa pilti näitad? ma võiks ka sulle yhtkoma teist näidata aga see pilt ei ole see mis ideaalis võiks olla. tore on teoritiseerida pixlite ja ma ei tea millega. kui ikka sinna sisse asjaliku lasta pole siis see pilt pole nii nn uhkest asja väärt ka
'ma ei ole nende lcd ja muude imede vastu aga sorry, kui ei tule sealt kvaliteeti siis ei tule ja ma isiklikult ei näe põhjust sellist kasti hinna pärast tuba kytma panna. kordan veel see minu arvamus, ostke omale need radiaatorid tuppa ja olge õnnelikud :wink:
Tegu plasmaga, 50", 1+ MPix. Pilt tuleks SS2'st läbi 720p renderduse ning DVI'st otse plasmasse. Satipealt leiab neid HD kanaleid küll, millega eputada...

Mis aga radiaatoritesse puutub, siis keera enda omal temperatuuri maha! Jutt hakkab pehmeks muutuma juba....

iCE :evil:
Kasutaja avatar
videomakk

Nojah Kui juba räägitakse sky2 kaardiga signaalist siis ma panen suu kinni :mrgreen:
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

videomakk kirjutas:Nojah Kui juba räägitakse sky2 kaardiga signaalist siis ma panen suu kinni :mrgreen:
Ja õigesti teed! SS2'st võetakse välja digisignaal ja sellisena jõuab ta ka plasmani välja. Kuna striim sisaldab piisavalt veaparandust, siis ei ole tegelikult suurt vahet, millega seda digi-otsa tüünerdatakse... Oluline on näiteks 64bit optimeeritud 720p soft-rendering (3800+ AMD64'l on prose koormus sellega kusagil 60% juures :o ). Sealt aga suht kvaliteetselt läbi X700Pro DVI-D väljundi juba telepurki...

iCE
Kasutaja avatar
videomakk

numbrid numbrid nubrid

muide 1õun+1pirn ei ole 2 vaid kokku 1õun ja 1 pirn.
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

videomakk kirjutas:numbrid numbrid nubrid

muide 1õun+1pirn ei ole 2 vaid kokku 1õun ja 1 pirn.
Kuule - saa kaineks!
Mis asjassepuutumatut plära sa jälle siin ajad!?

iCE :evil:
Kasutaja avatar
videomakk

millest selline ärritus<? raske päev?
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Sa, videomakk, oled televiisorite koha peal kogu aeg mingit pläma ajanud.
Kui ICE'l ongi üks raske päev olnud siis sinul on terve elu raske olnud.
ICE ei julge (ega ka ei taha) sind külla kutsuda, õiget pilti vaatama.
Sa tuled ju metsast ja kirvega... kusjuures närvid ka läbi.
Kurat sind teab, millega hakkama võid saada. :wink:
Kasutaja avatar
pruleone
Uudistaja

Postitus Postitas pruleone »

Tänud kõigile arvamuste eest.

Tsipa aga veel abi vaja.

Mõlgutasin mõtteid ja valik kaldub plasma kasuks.
Nüüd siis sooviks teie arvamusi, mille valitutest oleks õigem. Samas kui kellegil mõni muu välja pakkuda, siis olen tänulik.

1. Philips 42PF5520

2. Philips 42PF5320

3. Thomson 42 PB 120 S 5

4. Thomson 37 PB 220 S 4 (seda kahjuks ei leidnud hetkel Eestis müügil olevat)

Päris tore pill on see aa hinda vähe palju. Planeeritud eelarvest mingi 5-6 000 rohkem. Philips 42PF9967D/10

Hetkel siis ise eelistaksin esimest asja, kuid vahest peaks mingil kaalutlusel muid vaatama?
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

Silmad kinni 42PF9967
Leia see puuduolev mõni tuhat ja osta korralik ekraan aastateks

iCE
Vasta

Mine “Muidujutt”