Ädas ATI rw-ga.

Tarkvara ja riistvara probleemid
Vasta
Kasutaja avatar
Margussa
Uudistaja

Ädas ATI rw-ga.

Postitus Postitas Margussa »

Asi selles, et pult arvutiga ei taha suhelda. Draivereid olen proovinud vahetada, aga kasu pole. Taskbari peale ikooni ei ilmu. USB-sse mineva vastuvõtja peal tuli põleb ja kui puldil nuppe vajutada põleb ka puldi tuli, aga mingit programmide avamist ei järgne. Oskab äkki keegi aidata, kas viga masinas või puldis?
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

kõigepealt tee kindlaks kas pult üldse DEVICE MANAGER-is eksisteerib ja kui, kas + ees ei ole küsimärki "?" KUi on, siis on probleem tekkinud installeerimisega. KUidas Windows puldi riistvara tuvastas? Kas mingeid veateateid ka puldi installeerimisel tuli?

Teiseks tasub uurida, mis tüüpi USB ühendust see ATI pult toetab? Kas Low Speed või High Speed (Kas ver 1.1 või ver 2.0). Kui toetatud on näiteks ainult 1.1 siis võib juhtuda et USB 2.0 pordis pult ei tööta. USB Ver 2.0 seadmed oskavad reeglina ka Low Speed USB-ga toime tulla. Mul näiteks on olemas Geniuse Wireless Optical Mouse, mis toetab ainult Low Speed USB-d. Ja töötab ta mul ainult ühes USB 1.1 pordis. Teistes portides keeldub käivitumast.
Teiseks, kas puldi juhtprogramm on korrektselt konfigureeritud? Et programm teaks, mis nupuvajutusega käivitada Win MediaPlayer, Winamp jne jne. Võib-olla ICE oskab sind rohkem aidata, tal ATI RW-ga kogemusi.
Kasutaja avatar
Margussa
Uudistaja

Tervitus! Vastan enam-vähem järjekorras

DEVICE MANAGER-Universal serial bus controllersis on Ati RW täiesti olemas.
? märki ei ole. Kui vastuvõtja USB-sse torkan, teeb XP oma äratundmise "prlumps" ja sellega peaks nagu korras olema.Veateateid installimisel ei olnud.
USB kohta on manualis ainult " Plug the remote receiver into any available USB port on your computer." Puldi juhtprogrammi olen mudinud igatpidi, aga
masin ei reageeri ühelegi nupu vajutusele.
ICE pole vist täna veel ennast sisse loginud.
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

See pult töötab raadiovastuvõtu sageduse ühel kindlal kanalil RF vastuvõtja puhul tuleb vähemalt minu hiire puhul see RF kanal ära salvestada: Nii hiirel kui tema vastuvõtjal on põhja all üks nupuke, millest üks tuleb esimesena alla vajutada ja siis ca 5-6 sek jooksul ka teise poole nuppu vajutada. See salvestab nii hiire kui vastuvõtja jaoks ühe kasutatava RF kanali (0-255) . Pärast seda hakkab hiir laitmatult tööle.
Kas puldi juhtprogrammil mingit Auto Detect või manual settings värki ei ole? Kus saaksid programmile öelda, seadme füüsilise asukoha aadressi. Nähtavasti, signaal jõuab USB-sse, aga juhtprogramm kas ei käivitu või ignoreerib puldi signaale. Proovi programm lisada Startup menüüsse, tee arvutile restart, vaata kas siis käivitub!? Kas puldi nuppe selle ATI MUltimedia Center-iga saab testida? Või proovi pulti kasutada selles EAZYLOOK modes.
LOe seda ka:
http://support.ati.com/ics/support/KBAn ... onID=19774
seal öeldakse et veendu:
Et tarkvara oleks installeeritud enne riistvara ühendamist arvutiga,muidu remote wonder ei tööta.
Et kõik antiviirusprogrammid oleksid keelatud (disabled) tarkvara installi ajaks.
ET Remote Wonderi varasema versiooni draiverid oleksid täielikult enne uue draiveri installeerimist eemaldatud.
Et Windowsi Device Manageris ei oleks konflikte. KUi konflikte on, siis püüa konfliktse seadme tarkvara uuesti installeerida (jälgi ülalloetletud nõudeid ka)
ET PC nupp (mis lüitab puldi PC reziimi) oleks vajutatud
Et patareid oleksid täis.

Proovi ATI REMOTE WONDERIT mõne teise seadmega kasutada
Kasutaja avatar
Margussa
Uudistaja

Tänan sind Energizer põhjaliku seletuse eest. Proovin täna teises masinas, kui ei aita siis vaatn mis edasi saab.

Nii, sain asja käima viga oli minu masinas.Väie Format ja korras.
Vasta

Mine “Arvutid”