Starmani digi!

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
Raiku
Edasijõudnu

Postitus Postitas Raiku »

Mnjah... tundub, et viimasel ajal kipub jälle pildiga igasugu jamasid olema :?
hakib, hangub jms... :evil:
Kasutaja avatar
swen002
Uudistaja

Postitus Postitas swen002 »

Paar küsimust teemaga seoses
Kui tahta kahes telekas erinevaid programme vaadata, siis peab tegema kas lepingit/maksma 2 kuumaksu, et saada kaks koonaku kaarti ?
Kuidas nende RUS/ENG heliga kanalitega on ( discoverid jms), kas nagu analoogis, et RUS/ENG vahelduvheli, või saab ikka ainult inglisega hakkma ?
Kasutaja avatar
tigekonn
Edasijõudnu

Postitus Postitas tigekonn »

swen002 kirjutas:Kui tahta kahes telekas erinevaid programme vaadata, siis peab tegema kas lepingit/maksma 2 kuumaksu, et saada kaks koonaku kaarti?
Jah, täpselt nii kui Starmaniga muud moodi kaubale ei saa või ei taha kasutada siin eespool juba jutuks olnud lahendust.
swen002 kirjutas:Kuidas nende RUS/ENG heliga kanalitega on ( discoverid jms), kas nagu analoogis, et RUS/ENG vahelduvheli, või saab ikka ainult inglisega hakkma ?
Sellistel mitme heliga kanalitel on võimalik valida ise sobiv heli, tihti veel teisigi lisaks RUS/ENG-ile kusjuures kõik digiboxid sellega erinevalt paljudest analoogtelekatest üsnagi hõlpsasti hakkama saavad.

Probleemiks võivad olla pigem kohati üsnagi armetud subtiitrid näiteks Soome kanalitel.
Kasutaja avatar
tigekonn
Edasijõudnu

Postitus Postitas tigekonn »

Reixx kirjutas:mul mure selline, et tv1000-el on ühes kanalis venekeelne heli ning teises kanalis inglise keelne heli ning seda muuta ei anna... Väga vastik on kuulata kodukino süsteemiga... mida teha?
Ega muud valikut pole kui helistada Starmani tasulisele hädaabitelefonile ja kuulata ümmargust juttu digiboxi seadistamisest või siis lihtsalt vene keeles mulisev kõlar filmi vaatamise ajaks lahti ühendada kuniks nad jälle oma asjad korda seavad :lol: !
Kasutaja avatar
pealik
Uudistaja

Postitus Postitas pealik »

Heli problemul mure selline, et tv1000-el on ühes kanalis venekeelne heli ning teises kanalis inglise keelne heli ning seda muuta ei anna... Väga vastik on kuulata kodukino süsteemiga... mida teha?
See on softi viga, mis on kõikidel eestikeelse softiga boksidel. Seni on tõesti ainuke ja täiesti ebanormaalne lahendus kodukinol balance nuppu keerata.
Kasutaja avatar
renee
DigiTVfänn

Postitus Postitas renee »

sai proovitud kahe humaxi tyyneriga, sain ilusti 1 kaardiga hakkama, ma lihtsalt panin kaardi algul ühte seadistasin kanalid ära, siis kaart teise ja töötasid mõlemad nädal aega ilma kaardita, no ma ei lülitanud ühte välja, teist lülitasin korra ka välja ja ikka sai kasutada.

salvestav digibox on ikka hea asi küll, paned jooksva saate pausi peale vaatad edasi, reklaami aeg paned stop ja vaatad sealt jälle kus online edasi jookseb :)

salvestatav seade on öösel ja hommikul ikka kuulda, see kõvaketas teeb häält, kui toas vaikne. samuti jooksva asja tagantjärgi vaatamine on kuulda tiksumisena. kui ikka panna helisüsteem kõvaks siis ei häiri.
Kasutaja avatar
pealik
Uudistaja

Kas kellelgi peale kellakeeramist läks EPG tunni võrra valeks? Probleem laheneb, kui Menüüst ajavööndi all GMT+3 asendada "Auto"-ga.
Kasutaja avatar
renee
DigiTVfänn

mul oli ajavöönd 3 peal, nüüd panin 2 peale
Kasutaja avatar
pealik
Uudistaja

siis pead arvatavasti kevadel jälle muutma. "auto" peal peaks boks ise muutma.
Kasutaja avatar
renee
DigiTVfänn

huvitav, mul puudub kirjutataval digipoxil just see auto asend?

kirjutasin 2 rida ülevalpool et mul on kirjutatav, järelmaksuga starmanist. supper hea panna suvaline jooksev saade pausi peale ja siis köögist tulles samast kohast edasi vaadata.
salvestab jooksvat kanalit ca 40 minni tagantjärgi
Kasutaja avatar
pealik
Uudistaja

Arvatavasti sellepärast, et insenerid pole pidanud vajalikuks, et inimesel tekib vajadus näiteks 2 tundi aega kanalil tagasi kerida ja vaadata. Kui tahad üle 40min, siis paned pausile ja vaatad kasvõi 24h hiljem kogu saatepäeva.
ponts
Uudistaja

Postitus Postitas ponts »

renee kirjutas:kirjutasin 2 rida ülevalpool et mul on kirjutatav, järelmaksuga starmanist. supper hea panna suvaline jooksev saade pausi peale ja siis köögist tulles samast kohast edasi vaadata.
salvestab jooksvat kanalit ca 40 minni tagantjärgi
Mis box ja mis hinnaga see on?
Kas Starman pakub ise seda järelmaksu või läbi mingi panga (järelmaksukaardi)?
Et kas ta siis salvestab alati jooksvat programmi niiet saab mingit lõiku (40min jooksul siis) uuesti vaadata kui miskit maha magasid?
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”