Cerebro card
To: kruvvar .... db-ga saab neid vaadata küll aga kuna ma olen tallalakumisega momendil hõivatud siis ei saa ma sellest momendil pajatadakruvvar kirjutas:huvitav isegi manuaaliga ei tule. kas keegi teab mis nipiga võiks need listi saada.aandra kirjutas:Slvestumise all mõeldi siin kanalite salvestumine tüüneri mällu, et Sa ei peaks jälle uuesti sagedusi, polarisatsioone ja pid-e sisestama. Kõik tüünerid ei salvesta automaatotsinguga PW--sid mällu!

teistele kaaskannatajatele kasutage rohelist klahvi kui olete Premiere Direkt/Sport peal
Mis tuuner?kruvvar kirjutas:huvitav isegi manuaaliga ei tule. kas keegi teab mis nipiga võiks need listi saada.aandra kirjutas:Slvestumise all mõeldi siin kanalite salvestumine tüüneri mällu, et Sa ei peaks jälle uuesti sagedusi, polarisatsioone ja pid-e sisestama. Kõik tüünerid ei salvesta automaatotsinguga PW--sid mällu!
Dreami ja Hydra koosluse puhul shift ja siis roheline klahv, kui oled Premiere Direkt või Sport Portaali peal.
==> DreamBox DM900HD <== [4,8E/13E/16E/19E/28E/36E/0,8W/30W]
äkki seletaks sa seda õpetust uuesti, ei saa hakkamasatikas kirjutas:Mis tuuner?kruvvar kirjutas:huvitav isegi manuaaliga ei tule. kas keegi teab mis nipiga võiks need listi saada.aandra kirjutas:Slvestumise all mõeldi siin kanalite salvestumine tüüneri mällu, et Sa ei peaks jälle uuesti sagedusi, polarisatsioone ja pid-e sisestama. Kõik tüünerid ei salvesta automaatotsinguga PW--sid mällu!
Dreami ja Hydra koosluse puhul shift ja siis roheline klahv, kui oled Premiere Direkt või Sport Portaali peal.