Multivision (ColdCard & Titanium card)

Kui teate huvitavaid kanaleid, feede või on teil selleteemalisi küsimusi, siis siin on see koht
Kasutaja avatar
danton80
Edasijõudnu

Re: Multivision (ColdCard & Titanium card)

Postitus Postitas danton80 »

Aksel kirjutas:Mind huvitab kas ClodCardiga on ka võimalik vaadata Multivision 1-7 kanaleid? .. kui on siis kas keegi oskas soovitada mis progrega ma coldcardile saan uuendusi uploadida ja kus neid saada :oops: :(

Aga kui coldcardiga tõesti ei saa siis kas hetkel Titanium cardiga saab vaadata? .. kui jah siis kus kohast saaksin sellele uuenduse :)
mul cold via ja näitb samsa tüüneriga
Kasutaja avatar
danton80
Edasijõudnu

Aksel kirjutas:mul on Samsung DSR 9500 AY ja ColdCard ei näita :S... muidugi ma ei tea millega seda uuendada :oops: ??? mis progrega ja kus kohast saada uuendused?
DSR 9500 EMU Ed47 ja vajaliku leiad http://papagen.sat-key.org/upload/ aint vaja regada
Kasutaja avatar
sationu
Entusiast

Postitus Postitas sationu »

danton80 kirjutas:
Aksel kirjutas:mul on Samsung DSR 9500 AY ja ColdCard ei näita :S... muidugi ma ei tea millega seda uuendada :oops: ??? mis progrega ja kus kohast saada uuendused?
DSR 9500 EMU Ed47 ja vajaliku leiad http://papagen.sat-key.org/upload/ aint vaja regada
To danton80."Aksel"il on SAMSUNG DSR9500AY.Selle juures EI ole EMU Editiga midagi teha.Loe hoolikamalt teemat,enne kui vastama hakkad.
Kasutaja avatar
danton80
Edasijõudnu

sationu kirjutas:
danton80 kirjutas:
To danton80."Aksel"il on SAMSUNG DSR9500AY.Selle juures EI ole EMU Editiga midagi teha.Loe hoolikamalt teemat,enne kui vastama hakkad.
no sorry tõesti ei vaadand
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

9500ay ei ole ümbertehtav (või vähemalt avalikult seda ei kisata).
Variandid selle isendiga ümberkäimiseks on kaart, soovitavalt fun või titanium + progeja või dragon cam + lisavidinad selle progemiseks.
Kasutaja avatar
oliyx
Entusiast

Postitus Postitas oliyx »

Vastus esimesele küsimusele - ei saa, ülejäänud TPS pakett on siiski nähtav
Kasutaja avatar
gasth404
DigiTVfänn

Postitus Postitas gasth404 »

Vaata natuke uloadides ringi nii kullale kui fun-le olen näinud filesid kus multivisin sees näiteks funfiledes
Multi***- Spice and all Via 1/2 update 01.12.05.... use this for Embemmed Via receiver... It's tested and work fine untill they change another time (for this moment are auto-update).
Enjoy !!!!
Bye King67
Attached Files
File Type: zip Fun Via 1-2 Multi Spice and all OK 01.12.05.zip (13.3 KB,

here is filefor gold card TPS and Multiv
Attached Files
File Type: rar Tps2.rar
titanumile nii TMB kui WLTDO filed multiv..-ga olemas ma küll ei tea kas need su samsungis töötavad
Kasutaja avatar
nizu
Entusiast

Postitus Postitas nizu »

TMB töötab küll AX`is
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

nizu kirjutas:TMB töötab küll AX`is
ja ka AY's
Vasta