signaali tugevus
signaali tugevus
kas keegi ütleks palju peab signaal olema,et kõik kanalid kätte saaks jutt siriusest.minu näitajad on 55% tugevust ja 100% kvaliteeti koht on lõuna eesti.
Ma ei tea millega sa HDTV vaatad aga kõik oleneb ju prose kiirusest, kui skaystari kaartidest räägime või analoogidest, siis mina canal digitali puhul Thorilt vaatan stabiilselt C MORE HD-t. Siis astra HD kanalitest on kodeeritud ju saksa keelega, millest ma aru ei saa. Aga millega, ons kellegi ka riistvaralisi tüünereid, millega vaatate HDTV-d?
Ei tule... eelmine aasta veel tuli...
Hinnat ja palvelun edellytykset
Canal Digitalin HD-TV palvelun käyttäminen vaatii CANAL DIGITALin Viihdepaketin tilaamisen, jonka jälkeen on mahdollista tilata CMORE HD-kanava. CMORE HD-kanava on erillismaksullinen 4¤/kk (kts. hinnasto). C MORE HD-TV -tilauksen voitte tehdä myös sähköpostilla.
Hinnat ja palvelun edellytykset
Canal Digitalin HD-TV palvelun käyttäminen vaatii CANAL DIGITALin Viihdepaketin tilaamisen, jonka jälkeen on mahdollista tilata CMORE HD-kanava. CMORE HD-kanava on erillismaksullinen 4¤/kk (kts. hinnasto). C MORE HD-TV -tilauksen voitte tehdä myös sähköpostilla.