Euroopa paketid Eestis nähtavaks

Kui teate huvitavaid kanaleid, feede või on teil selleteemalisi küsimusi, siis siin on see koht
Kasutaja avatar
krix
Edasijõudnu

Postitus Postitas krix »

http://skycards.net/

Saadavad eestisse ka, kasvõi järgmine päev saad juba vaadata.
suur pann ja palju häid kanaleid
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

krix kirjutas:http://skycards.net/

Nii lihtne see nüüd kaa ei ole... Esiteks kulub kaardi siia jõudmiseks mingi aeg. Siis selleks, et seda kaarti aktiveerida peab sul olema mõni 'vaba' box_id'ga SkyUK NDS'i tüüner. LNB ilma diseq'ita otse selle tüüneri küljes. Kõne inglismaale, tüüneri teh.andmete edastus. EMM'ide ootamine ja ongi kaart aktiivne. Kogu krempel aastase täispaketi investeeringuna ~20k.

Vene HTB+ on kaks korda odavam ja lihtsam aktiveerida...

iCE
ice
Õpetaja

Re: Euroopa paketid Eestis nähtavaks

Postitus Postitas ice »

mcjuku kirjutas:Tekkis selline kuri soov hakata vaatama NTV+ ja/või Sky Digitali. Teadupärast originaale Eestisse ei müüda, seega ootaks PMile igasugu abipakkumisi. Pakkuda võib ka kõiki muid asjalikumaid pakette.
Kuna kõik need 'asjalikumad' paketid on EE's illegaalsed, siis selliseid läbi lillede küsimisi pole mõtet siin teha. Kui tahame, et see foorum püsiks siis tuleb hoida ta sellistest pakkumistest ja pakkumiskutsetest vabana! Digi-tv valdkond on õnneks vähe laiem kui ainult c**ds**r**g ja palun seda ka meeles pidada tulevikus sarnase sooviga postitajatel!

iCE
Kasutaja avatar
krix
Edasijõudnu

Postitus Postitas krix »

ice kirjutas:
krix kirjutas:http://skycards.net/

Nii lihtne see nüüd kaa ei ole... Esiteks kulub kaardi siia jõudmiseks mingi aeg. Siis selleks, et seda kaarti aktiveerida peab sul olema mõni 'vaba' box_id'ga SkyUK NDS'i tüüner. LNB ilma diseq'ita otse selle tüüneri küljes. Kõne inglismaale, tüüneri teh.andmete edastus. EMM'ide ootamine ja ongi kaart aktiivne. Kogu krempel aastase täispaketi investeeringuna ~20k.

Vene HTB+ on kaks korda odavam ja lihtsam aktiveerida...

iCE
Eksid.

Tüüner ja Boxid on nende poolt. Ainult selle reaalseks kasutamiseks pead neile juurde maksma.

Kaardi saad kätte järgmine (töö)päev ning mingeid kõnesid tegema ei pea, see tehakse juba sinu eest.
Kogu see lõbu, et kõik sulle ette ja taha ära tehakse, läheb maksma 120£. Lisandub Sky avamismaks ning esimene kuutasu ette.

Ainus asi, kallis jäätükk, mis eestlasele paras kepp võib olla, on krediitkaardi tegemine. Sest just sellega hakkad edaspidi kuutasu maksma ja seda otse Sky'le.

Seega kui raha on, siis praegu tellides näeksid homme õhtul juba Sky'd.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

krix kirjutas:Eksid.
Tüüner ja Boxid on nende poolt. Ainult selle reaalseks kasutamiseks pead neile juurde maksma.
Eksid ise! Kui võtad tüüneri BSkyB poolt, peab see olema 1 aasta jooksul ühendatud telefoniliiniga. Millest nad näevad ära, et kaart on kasutusel Eestis.
Ja ka kaardi aktiveerimine pole nii lihtne nagu sina seda arvad.

Sky Digital ei võrdu kohaliku Viasatiga. Kuigi mõlemad on Videoguardis.
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

Hommik!

Tigekalal tuline õigus! Krix - tee korra asi ise läbi ja siis tule targutama. Krediitkaardiga on nii, et normaalsetel inimestel on see ammuilma olemas ;) Vaata hoolega reegleid seal skycards'is. Ainuke viis sel juhul on see tüüner ise välja osta ~170£ + transa ~30£. Sky'ga saab teha kahte moodi - igakuine kuumaks või aastamaks korraga. Eelistada tasuks viimas kuna asi nii veidi odavam ja aasta otsa ka rahulik.

iCE
Kasutaja avatar
krix
Edasijõudnu

Postitus Postitas krix »

ice kirjutas:Hommik!

Tigekalal tuline õigus! Krix - tee korra asi ise läbi ja siis tule targutama. Krediitkaardiga on nii, et normaalsetel inimestel on see ammuilma olemas ;) Vaata hoolega reegleid seal skycards'is. Ainuke viis sel juhul on see tüüner ise välja osta ~170£ + transa ~30£. Sky'ga saab teha kahte moodi - igakuine kuumaks või aastamaks korraga. Eelistada tasuks viimas kuna asi nii veidi odavam ja aasta otsa ka rahulik.

iCE
Juba esimeses postituses viitasin skycards.net'ile. Kordagi pole öelnud, et tüüner või antud tingimused kehtivad Sky'st otse kaarti ostes. Kui nendest rääkida, siis on vaja kõigele teie poolt eelnevalt nimetatule ka kohalikku pangakontot ning loomulikult lepingut kohaliku inimesega.

Jäätükk, kullake, osta sealt skycardsist see kaart. Siis tead millest ma räägin.
Boxid on nende poolt, tüünerit sina aga kunagi ei näe. Kui sul tõesti ei ole tüünerit, siis saad selle nende käest raha eest.

Ning krediitkaardist rääkides... see oli ainus, mis tõesti "kepp" selle kaardi saamise juures on. Erinevalt sinust ei ole minu jaoks probleem panni keerata.
Kasutaja avatar
krix
Edasijõudnu

Postitus Postitas krix »

tigekala kirjutas:
krix kirjutas:Eksid.
Eksid ise! Kui võtad tüüneri BSkyB poolt, peab see olema 1 aasta jooksul ühendatud telefoniliiniga. Millest nad näevad ära, et kaart on kasutusel Eestis.
Ja ka kaardi aktiveerimine pole nii lihtne nagu sina seda arvad.

Sky Digital ei võrdu kohaliku Viasatiga. Kuigi mõlemad on Videoguardis.
Ei mõelnud, et tüüner ja boxid BSkyB poolt on.
"Nende" all pidasin silmas Skycards'i, kellest ka minu kõige esimeses postituses juttu on.
9 korda mõõda, 1 kord lõika eks.
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

krix kirjutas:Juba esimeses postituses viitasin skycards.net'ile. Kordagi pole öelnud, et tüüner või antud tingimused kehtivad Sky'st otse kaarti ostes. Kui nendest rääkida, siis on vaja kõigele teie poolt eelnevalt nimetatule ka kohalikku pangakontot ning loomulikult lepingut kohaliku inimesega.
Jälle eksid... Seda teenust (kohalik postkast) tegelikult skycards.net jms sulle selle £120 eest aastas pakuvadki. Krediitkaarti on sul igal juhul vaja kuna sky hakkab seda igakuiselt debiteerima. Ja pole vahet, kas tegu UK's või EE's välja antud kaardiga...
krix kirjutas:Jäätükk, kullake, osta sealt skycardsist see kaart. Siis tead millest ma räägin. Boxid on nende poolt, tüünerit sina aga kunagi ei näe. Kui sul tõesti ei ole tüünerit, siis saad selle nende käest raha eest.
Kui nüüd aus olla, siis olen seda korra kõike läbi teinud ja seetõttu tean väga täpselt kuidas asi käis... Ja seda ma sulle ka mainisin, et tüüner nende käest läheks sulle veel täiendavad ~200£ maksma. Mina näiteks ostsin iidamast-aadamast vana skybox'i ebayst ja sain sellega asja korda.
krix kirjutas:Ning krediitkaardist rääkides... see oli ainus, mis tõesti "kepp" selle kaardi saamise juures on. Erinevalt sinust ei ole minu jaoks probleem panni keerata.
No kuule... Panni keeramine pole ka minu jaoks mingi probleem ning meie foorumis on küllalt rahvast, kes seda kinnitada võivad, sest just minu keeratud/üles pandud pannidega nemad satti vaatavad.... ;)

iCE
Kasutaja avatar
kallo
Entusiast

Postitus Postitas kallo »

ei usu :P
Kasutaja avatar
krix
Edasijõudnu

Postitus Postitas krix »

ice kirjutas: Ja seda ma sulle ka mainisin, et tüüner nende käest läheks sulle veel täiendavad ~200£ maksma. Mina näiteks ostsin iidamast-aadamast vana skybox'i ebayst ja sain sellega asja korda.
Võibolla selles ongi asi, et sa selle endale ise ostsid.
Kui omal juba nt. Dreambox olemas, siis rohkem midagi ostma ei pea.
Boxid on Skycardsi poolt, ning driimis teatavasti saab seda kasutada.

Kui BSkyB'st otse võtta, siis kindlasti on sellist tüünerit vaja, nagu sa Ebayst ostsid 8)
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

krix kirjutas:Võibolla selles ongi asi, et sa selle endale ise ostsid.
Kui omal juba nt. Dreambox olemas, siis rohkem midagi ostma ei pea.
Boxid on Skycardsi poolt, ning driimis teatavasti saab seda kasutada.
Kui BSkyB'st otse võtta, siis kindlasti on sellist tüünerit vaja, nagu sa Ebayst ostsid 8)
Ma ütlesin, et ise ostsin aga mitte endale... Skycards ei anna sulle mingit box_id ilma box'ita. Ja mina ostsin ta http://www.insatinternational.com vahendusel. Üldiselt, krix, lõpeta palun see soustimine ja räägi sel teemal edasi siis kui endal see läbi tehtud ja pilt ees.

iCE
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

kallo kirjutas:ei usu :P
Mjah... Ise kaa ei usuks aga nii see paraku on... Mitte et ma sellega endale leiba teeniks aga teinekord ju suht naljakas kui lihtsa liigutuse jaoks vaja kedagi eraldi välja kutsuda...

iCE
Kasutaja avatar
kallo
Entusiast

Postitus Postitas kallo »

see "ei usu" oli läbi huumoriprisma kirjutatud :lol:
Vasta

Mine “Kanalid - Feedid”