viasat
Ma kunagi vaatasins eda internetis üleval olnud lepingut ja seal oli nagu punkt, et Viasat võib maksustamisega teha mis jumal juhatab, ainult kuu peavad ette teatama. Kuid ma ei tea kuidas on paberlepingutega, mis klientidel käes.haistag kirjutas:praegustel kohustuslikel klieantidel kehtib kuni kohustusliku kliendiksoleku aja lõpuni kuumakse 229 eeki . nii oli kirjas minu arve peal ...ja noh arvake ära kas ma peale kohustsuliku aja lõppu veel maksan ...eh si**agi ma ei maksa...aga inimlik seegi et makset ei tõstetud
Ise küll ei tea olevat, neiuke telefonis helistas ja küsis, kas ma olen nõus sõlmima uue lepingu odavama, kui senine. Eelmine oli 279. Peaksin olema loll, kui ei nõustuks.tigekala kirjutas:No siis on sul mingeid muid teeneid Viasati ees.
Vias kliendiks hakkasin, kuna ei soovinud enam pahandusi tumesiniste seltsimeestega. Vias oli siis ainuke legaalne kaart ja teiste eest ei saanud siis karistada. Vaatan sealt 4-ja programmi unejutux - explorer, history ja nüüd discovery ja TV3 Eesti.
Edu soovides A.A
Ma ei õpeta kedagi,ainult sina läbustad foorumit oma mõtetute postitustega jatigekala kirjutas:Miks ei saa?sationu kirjutas:Kas ise ei saa hakkamaSaame küll... hoopis Sina kui kõiketeadja Viasati kohta, trügisid siin maakaid õpetama.
nagu-nii sa vaatad viabaltikut läbi kudi-kudi,nii-et,miks sa seda maha tambid,seda ma ei tea.Edu sulle ka edaspidiseks.
Ma ütlesin,millised olid hinnad enne ja millised nüüd,kui sa pole veel aru saanud.