Terv
Sattusin paraja probleemi otsa driimiga ja loodan, et see ei ole pange pannud.
Probleem on praegast see et kui DCC27-ga proovin leida driimi IP aadressi annab teate " error 10057 in function send socket is not connected"
IP aadressi driimile ei leia ei flashwizardiga ega driimupiga.
Probleem algas aga sellest, et DCC ei andnud enam lambi hetkel "network OK" teadet kuigi samas vahepeal neti ühendus oli ja hydraga sain siiski võtmeid tõmmata. Proovisin uut DCC-d, ei midagi. Vahetasin hydra image, samuti polnud abi. Siis otsustasin vahetada image Gemini vastu. Siis juhtus nii, et DCC kustutas flashi ja muu ära , kuid Geminit tõrkus peale panemast. Mis jättis mu driimi puhta tühjaks ja nüüd ei saa sellele ka võrgu kaudu ligi. Aa ja 0 -kaablit proovisin ka.
Kuna ma kasutan ka ruuterit on ehk see omadega läbi? Samas arvutiga ta toimib, internet on olemas.
Vat ei oska midagi kosta, oskate ehk abistada?
Ei leia IP aadressi (Error 10057 )
No mul andis ta sama teate siis kui dreami ip vale oli. Ja valeks kipub ta üsna tihti minema, sest tegu muutuva ip-ga ja peale restarti ei pruugi enam sama ip olla mis ennem. Ei viitsi nikerdada ka selle kallal.
Ja mis DCC-sse puutub, siis mis seal nii ilget on? Seal samamoodi ftp re¸iim olemas, mille kaudu sisenedes pole küll mingit vahet kas SmartFTP või DCC. Ja seda pole ka märganud et dcc-ga aega rohkem läheks.
Ja mis DCC-sse puutub, siis mis seal nii ilget on? Seal samamoodi ftp re¸iim olemas, mille kaudu sisenedes pole küll mingit vahet kas SmartFTP või DCC. Ja seda pole ka märganud et dcc-ga aega rohkem läheks.
- kanajuurikas
- Entusiast
On mitu võimalust, kuidas ip-suhtlus dreamiga korda teha ja et see korda ka jääks. Eks iga üks valib ise, millist teha saab ja milline meeldib.
1) dreamile tuleb ip käsitsi määrata (ekraanimenüüst ja puldiga)
2) ruuterit tuleb õpetada dreamile iga kord kindlaksmääratud ip andma. Selleks on vaja ruuterile öelda dreami võrgukaardi MAC aadress, mille saab dreami käsurealt käsuga ifconfig, sealt võtmesõna HWaddr
3) paremates peredes on arvutitel nimed, samuti ka dreamil. Windowsimaailmas on kataloogis c:\windows\system32\drivers\etc\ tekstifail hosts, sinna saab kirjutada nime ja ip vastavuse. Linuximaailmas on vastav fail /etc/hosts
4) kõige vingema ruuteri puhul saab kohe anda ette kolmiku MAC - IP - NIMI
1) dreamile tuleb ip käsitsi määrata (ekraanimenüüst ja puldiga)
2) ruuterit tuleb õpetada dreamile iga kord kindlaksmääratud ip andma. Selleks on vaja ruuterile öelda dreami võrgukaardi MAC aadress, mille saab dreami käsurealt käsuga ifconfig, sealt võtmesõna HWaddr
3) paremates peredes on arvutitel nimed, samuti ka dreamil. Windowsimaailmas on kataloogis c:\windows\system32\drivers\etc\ tekstifail hosts, sinna saab kirjutada nime ja ip vastavuse. Linuximaailmas on vastav fail /etc/hosts
4) kõige vingema ruuteri puhul saab kohe anda ette kolmiku MAC - IP - NIMI
DREAM PANGES osa 2
Taas pean kahjuks selle teema veelkorra avama.
Ka seekord on sama probleem, kuid jõudsin sinnamaani teistmoodi.
Kõik algas sellest kui ma võtsin dreamilt antenni juhtme tagant ära ja seda tagasi pandes, avastasin, et driim ei leia enam kanaleid (kanalinimetused oli veel alles), kui panin kanaliotsingule, ei leidnud ta midagi, ära kadusid ka nimetused.
Otsustasin, et image uuendamine oleks hea mõte, sest juba varem olid probleemid mgcamdi installimisega, mis ei lahenenudki.
Kui uue Gemini 3.30 image peale lasin (manual install) tegi ta nagu ikka flashi kustutamise ja sofi kirjutamise ja peale seda enam ei ärganud.
Restartimisel näitab ta vaid Dreambox Multimedia logo ja kogu lugu. Ftp-ga ligi ei pääse.
Kasutan maci läptopi ruuteriga ühenduses driimiga. Interneti ühendust pole ehk siis siinkandis käib kõik manuaalselt
Täiesti jube kui nõrga tervisega mu driimbox on.
Siin oleks vaja karmimat sekkumist.
Ka seekord on sama probleem, kuid jõudsin sinnamaani teistmoodi.
Kõik algas sellest kui ma võtsin dreamilt antenni juhtme tagant ära ja seda tagasi pandes, avastasin, et driim ei leia enam kanaleid (kanalinimetused oli veel alles), kui panin kanaliotsingule, ei leidnud ta midagi, ära kadusid ka nimetused.
Otsustasin, et image uuendamine oleks hea mõte, sest juba varem olid probleemid mgcamdi installimisega, mis ei lahenenudki.
Kui uue Gemini 3.30 image peale lasin (manual install) tegi ta nagu ikka flashi kustutamise ja sofi kirjutamise ja peale seda enam ei ärganud.
Restartimisel näitab ta vaid Dreambox Multimedia logo ja kogu lugu. Ftp-ga ligi ei pääse.
Kasutan maci läptopi ruuteriga ühenduses driimiga. Interneti ühendust pole ehk siis siinkandis käib kõik manuaalselt

Täiesti jube kui nõrga tervisega mu driimbox on.
Siin oleks vaja karmimat sekkumist.
- kanajuurikas
- Entusiast
Korrektne termin on null modem. http://en.wikipedia.org/wiki/Null_modemkkrahv kirjutas:Sind aitab 0-modem kaabel + DreamUp.