Sai muretsetud läpakas, kus ei ole com pordi pesa. Oleks sellist asja aga hädasti vaja. Mis soovitate? Olen kuulnud sellisest adapterist USB-COM. On kellelgi kogemusi sellise vidinaga ja kust sellist hankida? Tänud ette!
K-salongis vähemalt paar kuud tagasi oli olemas. Töötas nii läpakaga kui ka lauaarvutiga. Praegu saadan sellega lauaarvutist Samsungisse nii emusid kui koodifaile. erinevalt otse com-pordi kasutamisest pole ühtegi häiret esinenud.
Peaks ka praegu k-saluunis ja mujalgi olema. Mina kasutan seda vidinat, millel on 1-meetrine kaabel taga, juba paar-kolm aastat. Üldiselt töötab normaalselt, kuid vahest on ka kinni jooksnud.
mul kah see vidin ja progejaga nikerdamine on hirmus piin. Funi sai valmis ca 40 minutiga
Ja titaniumi võttis kah jutule aga ei viitsinud oodata kaua sellega aega kuluks
On siis keegi saanud selle asjandusega titaniumiga jutule,Mul neid erinevaid mitu tükki ,bananaga saaab kätte ATR: 3B 3B 3B 3B 3B 3B 3B
ja see on ka kõik,TMB editoriga loeb võtmed välja,Progeda ei saa kirjutab User Application Installed (tegelikult user aplication instaled)???
Uhh... Vahest aitab ka 3...4 erineva usb->com adapteri katsetamine ja töötava variandi valimine. Julgelt võib soovitada Prolific'u draiveriga käivaid asju. Töötavad nii kaardikirjutajate kui ka gps'idega...