Astusin arvuti ostuga täielikult ämbrisse,andke head nõu!
- eijagamatsu
- Edasijõudnu
Tuleb vist hakata ennast riist ja tarkvara kohapealt harima,et saaks asjad niipalju selgeks,et ise arvuti kokku panna ja ka tööle saada.Et poleks vaja ITimeeste poole põõrduda.
Mulle ka helistas mehaanik peale seda,kui arvuti tagasi viisin.Küsis,et kuidas SS2 tööle saada ja millise IP aadressi ta peaks sisestama,et SS2 tööle hakkaks,ning,et võibolla saaksin aega sealt läbi astuda,et seda asja temaga koos vaadata,sest tema ei tundvat seda tarkvara,mida mina kasutan.Tarkvaraks oli Prog DVB.Ma,siis seletasin talle,et sati vaatamiseks IP aadressi pole vaja ja netist leiab kõik vajaliku tarkvara ja kasutusjuhendid,muidugi ütlesin ka kodulehtede aadressid.Muidu pidavat arvuti korras olema,ketas formatitud ja windows uuesti peale installitud,vaja ainult SS2 tööle saada.Küsisin,et kas arvuti tuleb nüüd normaalselt üles,kui see USBde jama oli,siis võttis aega 3 kuni 4 minutit,et kas nüüd on korras?See peale väideti,et on korras.Küsisin siis,et kui kiiresti masin praegu üles tuleb?Seepeale õeldi,et umbes minut aega.
Ma ei oska seepeale muud õelda,et tule jumal appi!
Mis avaldusse puutub,millega raha tagasi taotlesin,siis selle peale vastati,et ei ole põhjendatud ja ei kuulu rahuldamisele.Saatsime siis mõnda aega maile,kus siis oma seisukohti antud asjas avaldasime.Mingile kokkuleppele ei saanud.Pakuti,et kõik teenused,mis oleksid muidu tasulised,oleks kogu garantiiaja tasuta.Aga ma lihtsalt ei taha isegi neilt ühtegi teenust enam,olgugi,et tasuta.
Vaatan,mis tarbjakaitse asjast arvab.Kuna ise eestimaalt ära,siis asjad venivad natuke, sõber lubas tarbjakaitsest läbi minna,kui aega saab ja avalduse üle anda.Kui miskit kuulda on annan teada.
Mulle ka helistas mehaanik peale seda,kui arvuti tagasi viisin.Küsis,et kuidas SS2 tööle saada ja millise IP aadressi ta peaks sisestama,et SS2 tööle hakkaks,ning,et võibolla saaksin aega sealt läbi astuda,et seda asja temaga koos vaadata,sest tema ei tundvat seda tarkvara,mida mina kasutan.Tarkvaraks oli Prog DVB.Ma,siis seletasin talle,et sati vaatamiseks IP aadressi pole vaja ja netist leiab kõik vajaliku tarkvara ja kasutusjuhendid,muidugi ütlesin ka kodulehtede aadressid.Muidu pidavat arvuti korras olema,ketas formatitud ja windows uuesti peale installitud,vaja ainult SS2 tööle saada.Küsisin,et kas arvuti tuleb nüüd normaalselt üles,kui see USBde jama oli,siis võttis aega 3 kuni 4 minutit,et kas nüüd on korras?See peale väideti,et on korras.Küsisin siis,et kui kiiresti masin praegu üles tuleb?Seepeale õeldi,et umbes minut aega.
Ma ei oska seepeale muud õelda,et tule jumal appi!
Mis avaldusse puutub,millega raha tagasi taotlesin,siis selle peale vastati,et ei ole põhjendatud ja ei kuulu rahuldamisele.Saatsime siis mõnda aega maile,kus siis oma seisukohti antud asjas avaldasime.Mingile kokkuleppele ei saanud.Pakuti,et kõik teenused,mis oleksid muidu tasulised,oleks kogu garantiiaja tasuta.Aga ma lihtsalt ei taha isegi neilt ühtegi teenust enam,olgugi,et tasuta.
Vaatan,mis tarbjakaitse asjast arvab.Kuna ise eestimaalt ära,siis asjad venivad natuke, sõber lubas tarbjakaitsest läbi minna,kui aega saab ja avalduse üle anda.Kui miskit kuulda on annan teada.
Vahest on SATA andme- ja toitekaabel nö. ühes tükis (umbes nagu siin: http://www.ics-iq.com/images/product/SATA-cable.gif).ice kirjutas:Selgitad ehk pisut, mida sa selle all mõtled? Need ju kaks eri kaablit hoopis erinevate otstega...
Ja kui siis juhtub sellel kettal olema ka traditsiooniline kõvaketta toitepesa (nagu siin: http://www.overclockzone.com/spin9/revi ... CN1400.JPG), siis võib vähemteadlik inimene ekslikult mõlemad toited külge ühendada. Sellest võib aga omakorda paksu pahandust tulla.
See kõik tore ja mina sinuga päriice kirjutas:Uhh... Tegelikult võiks kõik mitte IT alase haridusega inimesed ehk veidi kaugema kaarea K-artulisalongist mööda käia....
Tihtipeale nende pretensiooni-esitamise-õiguse (loe: rahvakeeli: garantii) juures jääb ehk väheks tavakodaniku veenmis ja vaideoskusest selleks, et seista oma primaar-õiguste eest....
iCE

Oli küll väike OT aga siiski panin kirja

Jõudu @ Dreamx
Ma vaidleksin sellele küll vastudreamx kirjutas: Minu soovitus oleks vähegi tehnika huvilisel see kast ise kokku panna,esimesega on natca rohkem pusimist aga mõelge lõppresultaadi peale.

Ei soovita VÄHEGI tehnikahuvilisel sellise asjaga tegeleda. Ja leian, et tootja poolt kokkupandud komplekitde puhul on võimalus, et valitud jupid omavahel tõepoolest sobivad, siiski suurem.
Kas ei oska lugeda või ei oska Inglise keelt,rohkem ei tohiks probleeme nähakain kirjutas:Ma vaidleksin sellele küll vastudreamx kirjutas: Minu soovitus oleks vähegi tehnika huvilisel see kast ise kokku panna,esimesega on natca rohkem pusimist aga mõelge lõppresultaadi peale.
Ei soovita VÄHEGI tehnikahuvilisel sellise asjaga tegeleda. Ja leian, et tootja poolt kokkupandud komplekitde puhul on võimalus, et valitud jupid omavahel tõepoolest sobivad, siiski suurem.

Edit::: kui valid valed jupid siis oled rumal või ei luba eneseuhkus nõu küsida

Minu point on, et komplektitootja saab varem või hiljem aru ja võtab midagi ette, kui avastatakse, et X ja Y juppide kooslus tekitab probleeme. Tavakasutaja (vähese tehnikahuviga) ei evi kogemust X ja Y juppide koostöökindluses ja ebaõnne korral pole kedagi süüdistada kah. Isegi kuuajalise ootamise järel ei muutu midagi paremaksdreamx kirjutas: Kas ei oska lugeda või ei oska Inglise keelt,rohkem ei tohiks probleeme nähaK-Arvuti ,ORDI,ML,Beesting>> on kõik üks kräpp,10-nest 4-jal on mingi kägu sees kuna kasutatakse säästu juppe ja on liini töö nö.
Edit::: kui valid valed jupid siis oled rumal või ei luba eneseuhkus nõu küsida

Ja siin ei aita isegi hiina keele lugemisoskus kaasa. Rääkimata inglisest.
Õhh... Ainukesed asjad mis võivad konfliktis olla (99% tõenäosusega) on..
CPU või Mälud aga selle pärast ongi Emaplaadi tootjan lehel kokkusobivus tabel,mida osta mida jätta
Ainuke probleem on ikkagi mitte tahtmises või kirjaoskamatuses. Ma kordan veel ,et asi oli mõeldud inimestele kes tahavad ise midagi ära teha ja on asjast huvitatud
Sinu poolt mainitud pühapäevakasutajaid maksavad lõivu sellepealt,et neid ei huvita ja annavad kergekäeliselt Elioni tunkedes onule 350.- eeku tunnis nagu naksti ,kuna neil on see teine vahend Rahakott.
CPU või Mälud aga selle pärast ongi Emaplaadi tootjan lehel kokkusobivus tabel,mida osta mida jätta