Normaalsele inimesele!? Paluks selle kohta näiteid või definitsiooni!kannu kirjutas:Ok, ostad normaalsele inimesele vastuvõetamatu hinnaga HD teleka ja edasi?
Päris mitmed mu sõbrad on minu arvates 'normaalsed inimesed' ja omavad sellelegi vaatamata HD telekaid kodus. Mõni kohe mitut...
No ma ei tea, kas satilt need kümmekond HD kanalit kvalifitseeruvad sisuks aga blue-ray seadmed on juba üsna hea hinnaga müügil ning sony sõnul on jõuludeks 2006 uuesti välja antud üle 300 blue-ray filmi. On mida vaadata!kannu kirjutas:Millist signaali siis sinna sisse söödetakse? Xoro mängijast või? Eestis puudub hetkel HD-l praktiline väärtus ja vaevalt see ka lähiajal muutub.
Aga sinu kommentaaril? Parem kolime koopasse tagasi ja otsime üksteisel seljast täisid? Kuradile tehnoloogia revolutsioon!?kannu kirjutas:No on küll hea pilt ja siis? No tehakse jah telekaid ja tõelised fännid kaifivad pilti no ja siis? On sellel kommentaaril mingi praktiline väärtus tavalisele inimesele?
Ja jälle sa räägid mingist müstilisest 'tavalisest inimesest'... Näiteid või definitsiooni paluks... Siis teaks võrrelda või liigitada...
'tavaline DVD'... Mis see veel on? Või milline siis see 'eriline DVD' on? Mul on DVD peale kirjutatud nii mõnigi jupike HD meediat data mode's. Täiesti tavalise dvd peale muide ja garanteeritult on pilt parem kui sinu 'tavaline DVD' SD + PS re¸iimis...kannu kirjutas:No ei saa sa oma HD seadmetega tavalisest DVD-st paremat pilti kätte ja pole mõtet tatti pritsida kui teise inimese jutu mõttest aru ei saa.
iCE