Võrgu haldus
Võrgu haldus
Soovitage palun mõnd head võrguhaldus programmi, kus saan mõne võrgus töötava arvuti tegevust piirata. Võrgu administraatorina saan mina ruuterisse sisse. Nimelt meie kolhoos ja meie poisikesed on natukene suureks kasvand ning oleks vaja need kazaad ja muud sellised saidid kinni panna. Olen selgitust küll teinud, et ühine internet ei ole filmide tõmbamiseks, mis teistel kõri kinni tõmbab ja kui tahad filme tirida, siis võta omale oma ADSL ühendus - hane selga vesi.
Re: Võrgu haldus
Kui leping on sinuga, saab ka teha sulle eelistatuima/prioriteetsema ühenduse...iivani kirjutas:Soovitage palun mõnd head võrguhaldus programmi, kus saan mõne võrgus töötava arvuti tegevust piirata. Võrgu administraatorina saan mina ruuterisse sisse. Nimelt meie kolhoos ja meie poisikesed on natukene suureks kasvand ning oleks vaja need kazaad ja muud sellised saidid kinni panna. Olen selgitust küll teinud, et ühine internet ei ole filmide tõmbamiseks, mis teistel kõri kinni tõmbab ja kui tahad filme tirida, siis võta omale oma ADSL ühendus - hane selga vesi.
Lihtne loogika ütleb - vaatad telekat, mis võtab 8MB ära. Ja 12 jääb veel neti jaoks?
Ma küsisin seda muuseas Elioni spetsi käest... mitte mingi klienditeenindaja...
Sul on "Kodulahendus3" leping. Lubatakse 12MB DTV vaatamise puhul. Vaatad või ei vaata, netiühenduse kiirus on ikkagi ainult 2MB.
Austatud adminni arusaamade järgi, siis Elion "Kodulahendus3" lepingu puhul teatud hetkel lubab netiühenduseks 12MB ja teatud hetkel ainult 4MB???
Kas neil on graafik, millal sa telekat vahid? Et siis panevad vunki juurde?
Sul on "Kodulahendus3" leping. Lubatakse 12MB DTV vaatamise puhul. Vaatad või ei vaata, netiühenduse kiirus on ikkagi ainult 2MB.
Austatud adminni arusaamade järgi, siis Elion "Kodulahendus3" lepingu puhul teatud hetkel lubab netiühenduseks 12MB ja teatud hetkel ainult 4MB???
Sellisel juhul see elioni mees on ikka tüüpiline elioni "spets" s.t. ei tea asjast mitte midagi. Elioni võrk kasutab ADSL2+ Protokolli (Standart: G.992.5). 24Mbit/s ja tarkvaraliselt on kiirus piiratud igal pool 12Mbit/s. DTV liitumisel pead ostma/rentima spetsiaalse ADSL2 toetava ja spets softiga ruuteri ja hetkel on jaotatud kiirused 1-2Mbit Internet ja 10-11 Mbit IPTV . Alates mai lõpust hakkab tööle tarkvaraline lahendus mis lubab sul sikutada internetist faile 12Mbit/s sel ajal kui tv ei vaata.tigekala kirjutas:Lihtne loogika ütleb - vaatad telekat, mis võtab 8MB ära. Ja 12 jääb veel neti jaoks?
urmas
Samas ma leian, et kui sellest 12-st 8-9 kätte saab, arvestades et kuumaks ei tõuse ühte kroonigi, on see äraütlemata tervitatav nähtus ja põhjust nuriseda küll millegi üle pole. Ainuke, mille üle kodulahenduse juures endiselt vinguda saaks on upload kiirus, kuigi ka see väidetavalt mingil määral tõuseb.