Dreambox 500 vs dreambox 7000 vs dreambox 7020
Dreambox 500 vs dreambox 7000 vs dreambox 7020
et mis on antud masinate olulised erinevused???
Kas universaalsel kaardimoodulil on samad võimalused? mida avb st?
Kas universaalsel kaardimoodulil on samad võimalused? mida avb st?
kõik avavad täpselt ühepalju. suurim vahe ongi see et kõvaketta saad sisse keerata 7000 ja 7020. Ja mälu on ainult kellade ja vilede jaoks vajalik
. Normaalseks tööks ja VAJALIKE programmide jaoks on db 500 l ka piisavalt mälu. Ja vajalikest asjadest on 7020l veel RF out mida võib vaja minna kui plaanis ühte kanalit ka teistesse telekatesse korteris/majas lasta.

MUTANT/AB IPBOX200 * Triax 110/90 * 1/5/13/19/28/36
no opose asjad saab tänapäeval ju emuga ka lahti ja kui driimipoole vaadatakse siis ilmselt rohkem kõdistamisplaaniga. Vaevalt keegi vähegi ajudega mõtlev inimene enam jääkraabitsaid kokku ostab suure raha eest. pi*aKaardimajandus paistab ikka korralikult ajalooprügikasti jõudnud olevat.
Originaalkaarte pakutakse laiale ringile eestis vaid kahte arvestatavat.
Ja ma tõesti eiusu et neidMÕLEMAT ostnud inimesi väga palju oleks.
Originaalkaarte pakutakse laiale ringile eestis vaid kahte arvestatavat.
Ja ma tõesti eiusu et neidMÕLEMAT ostnud inimesi väga palju oleks.
Viimati muutis kallo, 10:32, 09 Mai 2006, muudetud 1 kord kokku.
MUTANT/AB IPBOX200 * Triax 110/90 * 1/5/13/19/28/36
tänud. Nagu ma aru sain on 500 samade omadustega nagu seitsmes seeriagi välja arvatud rf, hdd valmidus, suurem vahemälu ja display ja moodulipesa.
Kas olen õieti aru saanud kui arvan et 500 universaalmoodul asendab paljusid mooduleid, kui siis milliseid?
Asi selles et plaan ka satti vaatama hakata, ise suht võhik olan aga huvi on asja vastu suur.
Äkki kellelgi 500 pakkuda???
Jallo
Kas olen õieti aru saanud kui arvan et 500 universaalmoodul asendab paljusid mooduleid, kui siis milliseid?
Asi selles et plaan ka satti vaatama hakata, ise suht võhik olan aga huvi on asja vastu suur.
Jallo
On-on, vaata ost-müüki. Uue puldiga DM500'd täiesti olemas ja foorumirahvale erihind.Jallo kirjutas:tänud. Nagu ma aru sain on 500 samade omadustega nagu seitsmes seeriagi välja arvatud rf, hdd valmidus, suurem vahemälu ja display ja moodulipesa.
Jallo
iCE