USB-le image(de) panek ei õnnestu
USB-le image(de) panek ei õnnestu
db7000 masinas FlashImage (2.6.9)
FLASHWIZARD_PRO_5.2 -ga ei õnnestunud peale panna gemini 2.7, 2.8, 2.9 -sat 2...4 %peale installi algustannab veateate ja kogu lugu
gemini 2.2 läks peale ok töötab korralikult
veel rida image milliseid ei õnnestunud pulgale ajada:
rd7000_b109_060312-0325.img
dm7000_deepimpact_03032006.img
kas on viga tegijas, f pro5.2-s, või images
millist imaget hetkel parimaks pidada?
ette tänades ja tarka nõu soovides
(ilkujatel mitte vastata iga klahvinupu vajutus vähendab selle lüliti tõrgeteta töö iga)
FLASHWIZARD_PRO_5.2 -ga ei õnnestunud peale panna gemini 2.7, 2.8, 2.9 -sat 2...4 %peale installi algustannab veateate ja kogu lugu
gemini 2.2 läks peale ok töötab korralikult
veel rida image milliseid ei õnnestunud pulgale ajada:
rd7000_b109_060312-0325.img
dm7000_deepimpact_03032006.img
kas on viga tegijas, f pro5.2-s, või images
millist imaget hetkel parimaks pidada?
ette tänades ja tarka nõu soovides
(ilkujatel mitte vastata iga klahvinupu vajutus vähendab selle lüliti tõrgeteta töö iga)
tundub et osramil ka sama jama paar teemat allpool
mul on samuti originaal masinas ja geminit tahtsin pulgale just seepärast, et masina enda mälu jäi väikseks.
seega kui soovitate gemini panna massinasse, kuidas ma saan mälu mahu suuremaks, sest see sunnik ei lase kõike vana soga deleitida muidu kui plats puhtaks ja otsast peale
kes teab ilma otsimatta öelda aadressi FLASHWIZARD_PRO_6.3 allalaadimiseks
milline image oleks parim panna masinasse ?
tänud ette
mul on samuti originaal masinas ja geminit tahtsin pulgale just seepärast, et masina enda mälu jäi väikseks.
seega kui soovitate gemini panna massinasse, kuidas ma saan mälu mahu suuremaks, sest see sunnik ei lase kõike vana soga deleitida muidu kui plats puhtaks ja otsast peale
kes teab ilma otsimatta öelda aadressi FLASHWIZARD_PRO_6.3 allalaadimiseks
milline image oleks parim panna masinasse ?
tänud ette
kui üks algaja täpselt ei tea mida on vaja (vahel ka seda mida ta täpselt tahab) siis saab mälu kauni ruttu täis. mul küll üksainumas kord sai mälu nii täis et kogu krempel hukka läks ja otsast pidin alustama ja siis ma seda pulga jura proovima hakkasingi.
kuidas kõige lihtsamalt originaal gemini vastu vahetada ilma et värk kokku jookseks ja käima saab ainult com kaabliga. korra olen comi kasutand ja rohkem ei hooli seda rada tallata.
sorry kui see jutt on vanadele kaladele titelalin
kuidas kõige lihtsamalt originaal gemini vastu vahetada ilma et värk kokku jookseks ja käima saab ainult com kaabliga. korra olen comi kasutand ja rohkem ei hooli seda rada tallata.
sorry kui see jutt on vanadele kaladele titelalin
Gemini sobib multiboodi tarvis flashi installida küll.Subjektiivselt soovitaksin hoopis PLi Diamondi.Uuema Pli Emeraldiga on olnud rohkem muresid.Teise,kolmanda jne image installib FW otse ära küll.Kui nüüd edasi tahta installida cam e,addonisid,võtmeid jne.siis tuleb mälule piir ette."Siis ongi miski nihu".Igal uuel imagel tulebki /var kausta asukohaks määrata menüü valikutest leiduv /usb.Originaalimagel /var kausta määramise valikut menüüs vist ei olegi minu teada.
kasutades FlashWizardPRO6.3-e
laadisin masinass gemini 3.o-i
paraku ei hakanud 3.o multiskänniga 13 positsiooni skännima
millegi pärast on FlashWizardPRO6.3-e (on flash)aknas sama kiri (DM7000FlashImage (2.6.9)), miis oli seal enne installimist
kas sel ei peaks nüüd mitte mingi gemini..... olema?????
oskab keegi õelda mis läks valesti?
masinat käivitades käivitub DREAM Multimedia1.09(dreami ekraanil) ja
GP kollasel taustal (teleri ekraanil).
kes seletaks lollile mis selles masinas nüüd toimub
proovisin siis usb-le panna gemini2.9 ja see õnnestus
2.9 skännis kõik kõik positsioonid korralikult läbi
võibolla(ilmselt ongi) on seeüks kuradi loll jutt mida ma siin soijun, aga ma arvan, et on teisigi udupäid keda targemate meeste asjalikud kommentaarid ja seletused TÕELE lähemale viivad
laadisin masinass gemini 3.o-i
paraku ei hakanud 3.o multiskänniga 13 positsiooni skännima
millegi pärast on FlashWizardPRO6.3-e (on flash)aknas sama kiri (DM7000FlashImage (2.6.9)), miis oli seal enne installimist
kas sel ei peaks nüüd mitte mingi gemini..... olema?????
oskab keegi õelda mis läks valesti?
masinat käivitades käivitub DREAM Multimedia1.09(dreami ekraanil) ja
GP kollasel taustal (teleri ekraanil).
kes seletaks lollile mis selles masinas nüüd toimub
proovisin siis usb-le panna gemini2.9 ja see õnnestus
2.9 skännis kõik kõik positsioonid korralikult läbi
võibolla(ilmselt ongi) on seeüks kuradi loll jutt mida ma siin soijun, aga ma arvan, et on teisigi udupäid keda targemate meeste asjalikud kommentaarid ja seletused TÕELE lähemale viivad