Appi! Eutelsat W4 36.0E

Kasutaja avatar
sahteliit
Entusiast

Postitus Postitas sahteliit »

scorp kirjutas:Kust menüüst leida driimil500 LNB setingud.Mul seda igatahes pole
kindlasti on aga see teema käin 36e kohta. vaadake ka natuke kuhu te kirjutate
scorp
Uudistaja

Postitus Postitas scorp »

Ma askeldangi selle 36-ga läbi neti.Tahaks LNB-d sättida.
Kasutaja avatar
sahteliit
Entusiast

meny-setup-service search-satelite confiriguation. sealt saad ka lnb sagedused kätte kui lähed oma circular pead häälestama e siis vajuta 36e taga oleva lnb nr peale. sagedused peavad olema
10750
10750
11700
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

sahteliit kirjutas:... sagedused peavad olema
10750
10750
11700
Need sagedused kehtivad nn. "originaalpea" kasutamise korral.
haanjamiis
Edasijõudnu

Postitus Postitas haanjamiis »

tere seo foorumi rahvalõ:)

Sai siis ise kah mässatud neljada pea antennile külge pookimisega aga mida ei ole, see on euteli pealt pilt :? Antenn ise on 110 triax ja pead said külge poogitud sirius hotbird astra fookuses ja eutel . Leidis ainult 11 kanalit (see on ainult üks transponder) ja rohkem ei miskit. Kas tõesti peab panema teise antenni euteli jaoks veel juurde ja kui peab siis kas 80 cm antennist jätkub?? Ah jaa tüüneriks on 500 driim.

haanjamiis vidi lubjakivve....
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Noh veidi lahjaks jääb sul ta jah sellises koosluses, pane eraldi antenn, 0,8m on küllalt, sellega tuleb mis mühin.
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

haanjamiis kirjutas:tere seo foorumi rahvalõ:)

Sai siis ise kah mässatud neljada pea antennile külge pookimisega aga mida ei ole, see on euteli pealt pilt :? Antenn ise on 110 triax ja pead said külge poogitud sirius hotbird astra fookuses ja eutel . Leidis ainult 11 kanalit (see on ainult üks transponder) ja rohkem ei miskit. Kas tõesti peab panema teise antenni euteli jaoks veel juurde ja kui peab siis kas 80 cm antennist jätkub?? Ah jaa tüüneriks on 500 driim.

haanjamiis vidi lubjakivve....
Kui ta need 11 leidis siis leiab ka ülejäänud! Driimiga tuleb transpondrid manual scan'iga ükshaaval üle käia!

iCE
scorp
Uudistaja

Sain ka kätte ainult osad kanalid(pervõi,sport)(pillix driim 500).Teistel pilt pime.Signaal puudub.Kas siis tõesti tahab ringpead.Mul praegu universaal plastikuga.
Kasutaja avatar
sahteliit
Entusiast

1 haaval manuaalselt jah, ja kui 110 triax on 19e fookuses, siis 36e signaal on norm
haanjamiis
Edasijõudnu

Postitus Postitas haanjamiis »

oehh :? proovisin manuaalselt ka skannida ja tulemuseks on, et ei miskit :( Aga ma proovin panna eraldi antenni euteli jaoks siis vast parem tagajärg 8)
Kasutaja avatar
sahteliit
Entusiast

scorp kirjutas:Sain ka kätte ainult osad kanalid(pervõi,sport)(pillix driim 500).Teistel pilt pime.Signaal puudub.Kas siis tõesti tahab ringpead.Mul praegu universaal plastikuga.
nu see plastic peab olema ikka väga korralikult sees!
ja kui on plastikuga ise tehtud pea siis pole vaja lnb setinguid muuta!! see eelpool mainitud lnb seting kehtib circular pea kohta e siis nagu sa mainisid ringpead
Kasutaja avatar
sationu
Entusiast

Postitus Postitas sationu »

haanjamiis kirjutas:oehh :? proovisin manuaalselt ka skannida ja tulemuseks on, et ei miskit :( Aga ma proovin panna eraldi antenni euteli jaoks siis vast parem tagajärg 8)
Pane parem eraldi pann sellel suunal(0,8 täiesti norm) ning circular pea ja mured kaovad,nagu naistel teatud vanuses päevad :D
scorp
Uudistaja

Mul 110 pann ja otse ja 1 pea ainult kas tõesti signa nõrk we või selles pillis mingid settingud valed.Plastik sai küll omaarust ok.Aga vist tuleb ringpea panna ja asi vask.
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”