Imaged camid ja värgid.

Kasutaja avatar
sahteliit
Entusiast

Postitus Postitas sahteliit »

ju ta ikka näeb, paned korralikult diseq setingud paika ja kyll ta näeb :wink:
Kasutaja avatar
andres
Uudistaja

Postitus Postitas andres »

Palun seletage mulle täpselt kuidas mgcamd saada arvutist dreamboxi läbi FTP . Mis kausta ma pean failid toppima ja mis edasi teha. Mul on dreambox 500s.
Kasutaja avatar
sahteliit
Entusiast

sahteliit kirjutas:http://www.i-have-a-dreambox.com/ regad ennast sinna sisse, tõmmad oma geminile cami mis tahad, läbi ftp viskad selle temp kataloogi ja siis sinine nupp, addons, download-install. manual install
Kasutaja avatar
andres
Uudistaja

Ma viskasin failid sinna kausta, aga manual installi all ei ole seda.

Kust leida diseq settinguid.
Kasutaja avatar
sahteliit
Entusiast

viskasid siis valesi asju valesse kohta
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

andres kirjutas: Kust leida diseq settinguid.
eks ikka sealt rubriigist, kus on kanalite otsinguga tegu.
Kasutaja avatar
andres
Uudistaja

Palun selgitage mulle kuidas panna cami arvutist dreamboxi. Mul ei ole temp folderit. Selle temp folderi asemel oli mul tmp folder. Kui ma sinna viskasin filed ei tulnud manual installi alt midagi.
Kasutaja avatar
sahteliit
Entusiast

Sa ikka tõmbasid oma dreami margilr camid? või suva.
kergem on sul selle suure pusimise peale osta ruuter ja panna dream ruuteri taha
haanjamiis
Edasijõudnu

Postitus Postitas haanjamiis »

tere seo foorumi rahvalõ:)

kui on op süs xp siis pane teine võrgukaart kah sisse (arvutisse) ja siis moodusta my network places/view network connections alt sild ehk bridge (märgista mõlemad local area connection ära ja hiire vasaku klhviga klõps ja avaneb menüü ning sealt add bridge) ja asi toimib nii mis mühin 8) siis vinnad need cam ja muu värgi netist sisse ja asi ok arvuti peab siis töötama kui tahad netti minna oma driimiga :wink:

haanjamiis vidi lubjakivve....
Kasutaja avatar
andres
Uudistaja

Driim on mul ammu arvuti taga ja netis. Download listis ei ole seda cami mida ma soovin. Kuidas ma läbi arvuti need driimi lasen? Kuhu kausta ja mida peale seda edasi teha? Eelnevad postid mind ei aitanud, sest mul pole temp kausta kuid mul on tmp kaust. Ma panin failid tmp kausta kuid manual install ei reageeri ikka.
Kasutaja avatar
mesilane
DigiTVfänn

Postitus Postitas mesilane »

andres kirjutas:Driim on mul ammu arvuti taga ja netis. Download listis ei ole seda cami mida ma soovin. Kuidas ma läbi arvuti need driimi lasen? Kuhu kausta ja mida peale seda edasi teha? Eelnevad postid mind ei aitanud, sest mul pole temp kausta kuid mul on tmp kaust. Ma panin failid tmp kausta kuid manual install ei reageeri ikka.
/tmp kaust on igati õige kaust, kellegil ei ole TEMP kausta. /tmp kaust on üldjuhul muutmälus, st. kustub ära kui juhe välja tõmmata. Edasi on vaja installida. Kuidas see protseduur konkreetsel mudelil ja konkreetse softiga toimub ei oska öelda. Selleks on vaja rohkem infot - vastuvõtja mudel, image tüüp, versioon vms.
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

andres kirjutas: Download listis ei ole seda cami mida ma soovin.
mis ime cami sa siis tahad, kõik põhilised camid on downloadis olemas (kui geminit kasutad, hydra ja muude kohta ei tea rääkida)?
Kasutaja avatar
andres
Uudistaja

Ok, sain korda, aga mis kanaleid hetkel üldse võimalik näha on, kui välja arvata vabad kanalid?
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”