Pli Emerald pult

Vasta
Kasutaja avatar
Rule
Edasijõudnu

Pli Emerald pult

Postitus Postitas Rule »

Probleem selline, tahaks vahest vaadata TV1000 Easti, aga venekeelne mõla käib peale. Selleks, et saada ainult inglisekeelne dubleering tuleb heli sätestada mono peale. Varem kasutasin Hydra-t ja seal sai puldi kõige alumisest nupust seda vahetada. Nüüd aga kasutan Emeraldi, kuid ma ei leia kuskilt kohta kus ma saaks Stereot teha Monoks. Kaugjuhtimispuldi setingutest erinevaid pulte olen katsetanud, aga edutult. Mida siis tuleks ette võtta? Oman väikest musta kaugjuhtimispulti.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Keerata balanss ühele poole ära...
Kasutaja avatar
guEST
Õpetaja

Postitus Postitas guEST »

vajuta audio nuppu liigu noolega üles sinna kus on kirjutatud "stereo" ning noolega kas paremale või vasakule
Kasutaja avatar
Rule
Edasijõudnu

Postitus Postitas Rule »

Asi selles ongi, et vanemal mustal dreami puldil ei ole peal Audiot. :(
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

Rule kirjutas:Asi selles ongi, et vanemal mustal dreami puldil ei ole peal Audiot. :(
ei tea sellest vanast mustast puldist midagi ja samuti sellest emeraldist midagi.

Aga d500 omab kah väikest musta pulti ilma audio nuputa. Gemini puhul on võimalik seadistada kollane nupp sobivaks s.t. annad audio funktisooni ja siis tallad seda kollast vastavalt vajadusele ning valid seda mida tahad (õigemini mida võimalik).
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”