N70-Route66,TomTom mobile,Navicore?????
- raivo-ViasatNDS
- Entusiast
N70-Route66,TomTom mobile,Navicore?????
Kas keegi oskab öelda kust saaks sellisele kombinatsioonile eesti kaardi mis töötaks S60 paasil????Netist olen leidnud euroopa maid aga eestit pole kätte saanud.
- raivo-ViasatNDS
- Entusiast
See ju möeldud arvuti jaoks aga vaja oleks Moblale.Arvutis on olemas Regio eesti atlas aga vaja oleks vastavat mis töötaks moblas Route66,TomTom Mobile vöi Navicore softi all.[/quote]http://www.gdata.de/trade/productview/693/4/
ehk kombineerib midagi
See on jama kui pead söidu ajal körvalpingil läpakat vahtima ja see ei ütle ka kuhu tuleb järgmiseks pöörata.
- seltsimees
- Seltsimees
Re: N70-Route66,TomTom mobile,Navicore?????
eestit polegi vist ei PDA ega moblale söödavas formaadisraivo-ViasatNDS kirjutas:Kas keegi oskab öelda kust saaks sellisele kombinatsioonile eesti kaardi mis töötaks S60 paasil????Netist olen leidnud euroopa maid aga eestit pole kätte saanud.
aga küsi siit http://www.geopeitus.ee/
siin on spetsid koos
- raivo-ViasatNDS
- Entusiast
Siin pole ju eesti kaarti,ainult programm.Ise asi kas sobib Razz
Route66 töötab mul juba moblas terve euroopa kaardiga aga eestit seal ei ole nagu TomTom-is vöi Navicore-s.Nii et vaja oleks just eesti kaarti neile aga nende kaardid teineteisele ei sobi,igale yhele on oma vaja.Piisab sellest kui saaksin yhele neist.
- raivo-ViasatNDS
- Entusiast
Mina kasutan PDAga Tom-Tomi ja idaeuroopa kaarti v.608
Ees on täiesti olemas koos linnade kaartidega.
Muidu töötab täiesti hästi, kuid osad väiksemad tänavad on sealt puudu, vähemalt mis puutub Pärnusse.
Kaarti vist ametlikult ei müüda kuna tegu peaks olema alles beeta versiooniga.
Detailne Eesti kaart on ka veel Ozi Explorerile, tegelikult tundub see
kaart olema Regios tehtud, kuna kaart on Regio atlase kaartidele väga sarnane ja isegi majanumbrid on olemas.
Aga Ozi töötab vist ainult PDAde ja PCga (mobla versioon puudub).
Ees on täiesti olemas koos linnade kaartidega.
Muidu töötab täiesti hästi, kuid osad väiksemad tänavad on sealt puudu, vähemalt mis puutub Pärnusse.
Kaarti vist ametlikult ei müüda kuna tegu peaks olema alles beeta versiooniga.
Detailne Eesti kaart on ka veel Ozi Explorerile, tegelikult tundub see
kaart olema Regios tehtud, kuna kaart on Regio atlase kaartidele väga sarnane ja isegi majanumbrid on olemas.
Aga Ozi töötab vist ainult PDAde ja PCga (mobla versioon puudub).
- raivo-ViasatNDS
- Entusiast
Ozi kaarte saab moblas kasutada saidilt http://www.wild-mobile.com leitava programmidega SmartComGPS või SmartCom Navigator.ur kirjutas: Aga Ozi töötab vist ainult PDAde ja PCga (mobla versioon puudub).
Igatahes ma ei kahetse äraantud 30$-t.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}