Kusjuures Tigekala ma nõustun sinuga selles suhtes täielikult. Vähemalt mis puudutab lihtsamaid asju. Endale lasin komplekti koju tuua ning müüja poolt ka üles seada kokku 3500 eest. See sisaldas siis tüünerit, kaablit, LNB-d, taldrikut, kinnitust ja paigaldusteenust. Tüüneri enda eest küsiti 2500 ülejäänu oli seega lisavarustuse ning paigalduse eest. Minu meelest ei küsitud üleliia palju. Mis puutub töö keerukusse siis elan teisel korrusel, kuid antenni maja seina külge kinnitamiseks läks tarvis redelit. Ülejäänu oli ainult plastikaknaraami sisse augu puurimine ning kaablivedu. Tüüneri oli mees juba eelnevalt valmis häälestanud. Minu juures pani ta satfinderiga ainult panni paika.tigekala kirjutas:Mis siin ikka vaielda.
Kui nii hästi hinda teate ja nii hästi... siis paigaldage parem ise, värviga autot ise ja puidutöid tehke ka ise.
Aga mina isiklikust kogemusest tean et panni on võimalik täitsa ise ka käsitsi paigaldada. Isegi ilma satfinderita. Tähtis on lõunakaarte suund ning panni kalle. Oma tuttavale paigaldasin . Õigemini keerasin panni paika. kinnitustega tegeles ta ise. Aega võttis see 2 päeva. Eelmise päeva õhtul alustasin hiljaõhtuni välja. Siis läksin magama. Ja järgmisel hommikul läksin tagasi ja sain tema soovitud siriuse kätte. Saab täitsa ise. Kui kuhugile kolima hakkan siis loodan juba ise hakkama saada.
MInu näite puhul oleks 3 kilo liiga palju.