puudub "keys" kaust

Vasta
Kasutaja avatar
xxxl
Uudistaja

puudub "keys" kaust

Postitus Postitas xxxl »

Laadisin just Gemini 3.2 image ja camd 3.880. Lootes midagi nägema hakata hakkasin Dream control centeriga võtmeid sisestama aga suureks üllatuseks puudus var kataloogis keys kaust... kuidas selle sinna saaks ja kuidas mingi pildi ette saab?
Kasutaja avatar
kkrahv
Entusiast

Postitus Postitas kkrahv »

Selle kausta lihtsalt teed sinna või laadid sinna täies tükis. Neid kaustu kõik uploadid täis.
kakkerdis
Entusiast

Postitus Postitas kakkerdis »

nu jah teed keys kataloogi aga kui see puudub siis miski möks imagega
Kasutaja avatar
yess
Entusiast

Postitus Postitas yess »

kakkerdis kirjutas:nu jah teed keys kataloogi aga kui see puudub siis miski möks imagega

ei tea kas just möks, gemin võttis ju uploadist keyd ka maha
näha on, et nad ei taha nende võtmetega tegeleda 8)

kas scce kaust oli veel alles :?:
kakkerdis
Entusiast

no ma olen ka elus 1 geminit näinud ja keys kaust on olemas
Kasutaja avatar
xxxl
Uudistaja

Postitus Postitas xxxl »

Millegipärast ei lase mul kaustu juurde teha ja kui proovin dcc-ga arvutist tõsta midagi dreami siis väidab et failid on edukalt kohal aga neid ei ole reaalselt seal.
Kasutaja avatar
xxxl
Uudistaja

Postitus Postitas xxxl »

Huvitav... nüüd just proovisin uuesti ja laseb kaustu teha... Küllap oli dreamil eile kopp ees vintsutustest. Aga äkki siiski oskaks keegi veel nõu anda kust võiks leida sobivamaid key faile? Ja kordamine on tarkuse ema - et tekitan lihtsalt var kausta uue kausta keys ja sinna sisse omakorda selle mis ma netist leian ja VOILA??
Kasutaja avatar
yess
Entusiast

Postitus Postitas yess »

Kasutaja avatar
xxxl
Uudistaja

Postitus Postitas xxxl »

Ilmselt on viga tüüneri ja diivani vahel. Kopin ja mässan igatpidi aga tulemust ei midagi...kusjuures peale tüüneri restarti on osad failid taas kadunud. Vahepeal õnnestus var kausta Keys kataloog tekitada aga millegipärast ujus see jälle sealt minema. Tundub et peab vist driimi nurka viskama või on veel keegi kellel on närvi ja kannatust, kes võiks veel puust ja punasemaks asja teha?
kakkerdis
Entusiast

nu ma juba ammu ytlesin et lase uus image peale ja väga mulle tundub et keegi käib su dreamis yle neti nalja tegemas
Kasutaja avatar
teekas
Õpetaja

Postitus Postitas teekas »

Lase soft uuesti selga ja kõik asjad peaksid nagu olemas olema. Sai just üht masinat tehtud, netist ka uus 3.20 tõmmatud, kõik mis vaja on olemas.
Ilmselt vaimud tuuneris või kratid neti kohtvõrgus.
Kasutaja avatar
ege7a
Edasijõudnu
Kontakt:

Re: puudub "keys" kaust

Postitus Postitas ege7a »

xxxl kirjutas:Laadisin just Gemini 3.2 image ja camd 3.880. Lootes midagi nägema hakata hakkasin Dream control centeriga võtmeid sisestama aga suureks üllatuseks puudus var kataloogis keys kaust... kuidas selle sinna saaks ja kuidas mingi pildi ette saab?
Vaata ehk leiad - /usr/keys
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”