TV3
Ilmselt saatsid Sa valel aadressil, õige oleks [email protected]jyri403 kirjutas:Saatsin pullipärast kirja TV3 selle ruudutamise lohta

Millest Sa räägid? Jutt käib ikka TV3-st, mitte KANAL2-st.a1 kirjutas:Ilmselt saatsid Sa valel aadressil, õige oleks [email protected]jyri403 kirjutas:Saatsin pullipärast kirja TV3 selle ruudutamise lohta
- vanempagan
- Uudistaja
Kui ma nüüd väga ei eksi siis ETV,K2 jaTV3 on programmi tootjad.
Programmi levitamisega ehk teisisõnu saatjate võrku haldab vist
Levira nimeline organisatsioon.Kui Tallinna saatja piirkonnas on
pilt OK ja Tartus ei ole siis on see pigem kivi Levira kapsaaeda.
Samas Viasati kanalite kvaliteet on tõesti seinast seina.
Lihtsalt tähelepanekud, ei maksa väga tösiselt vötta.
Programmi levitamisega ehk teisisõnu saatjate võrku haldab vist
Levira nimeline organisatsioon.Kui Tallinna saatja piirkonnas on
pilt OK ja Tartus ei ole siis on see pigem kivi Levira kapsaaeda.
Samas Viasati kanalite kvaliteet on tõesti seinast seina.
Lihtsalt tähelepanekud, ei maksa väga tösiselt vötta.
Minupoolt oli tegemist iroonilise märkusega, kuna ei TV3 ega Levira ei vaevu küsimustele vastama. Võsa Pets võibolla viitsiks vastata, aga ma ei hakka neile seda rõõmu kah pakkuma. Lihtsalt K2 on mu silmis oluliselt vaadatavam programm, kui eelkirutu.Sombi kirjutas:Millest Sa räägid? Jutt käib ikka TV3-st, mitte KANAL2-st.
- valgekotkas
- Admin
nägin äia pool käies vias.ti trükitud kanalilehel, et Kanal 2 varsti tulekul ... nii, et loogika järgi siriusele siis oma feed püsti aetakseice kirjutas:Jutt õige. Võiks nad aga omale väljundi ka kuhugi satile leida. Saaks ilma rehata ja ühe kausiga hakkama...krix kirjutas:http://www.postimees.ee/171106/esileht/siseuudised/229230.php?r
iCE

Ega ma seda tv3 nii tõsiselt ei võta, tahtsin nende võimaliku vastuse siia foorumisse panna üldsusele lugemiseks. Ilmselt on kindlam telefoniga "surkida", aga seda ainult juhul, kui jälle eelmine õhtu tugeva lumesaju või vihmaga (nö "amatöörside") jukerdab. Eile polnud viga. Võivad ka kinni panna.kakkerdis kirjutas:sa jäädki sealt vastust ootama, ma saatsin sinna 2 kuud tagasi. õigem oleks saata ringhäälingusse, mida nyyd siis tuleb ka teha, sest TV3 vilistab. autorikaitse ei saa aidata, kuna asi on asuta. ringhääling aga saab noomida sita levitamise ja õhusaastamise eest
parandaks seda autorikaitse ymber tarbijakaitseks AGA autorikaitse samas võiks ka oma tagumikku kergitada sest tegemist on ikkagi autori omandi solkimisega, mis muidugi EAÜ on pohhui, neil peaasi , et papi kätte saakskakkerdis kirjutas:sa jäädki sealt vastust ootama, ma saatsin sinna 2 kuud tagasi. õigem oleks saata ringhäälingusse, mida nyyd siis tuleb ka teha, sest TV3 vilistab. autorikaitse ei saa aidata, kuna asi on asuta. ringhääling aga saab noomida sita levitamise ja õhusaastamise eest