"Pappi teenima" tähendabki eelkõige kasumiga müümist ning alles selle järel tootmist.joonas kirjutas:Kõik muu ei ole teisejärguline. Papist võid suu puhtaks pühkida, kui müüa ei suuda.wookie kirjutas:DigiTV on äri. Igasugusel äril on täpselt üks eesmärk - teenida omanikele pappi. Kõik muud eesmärgid on teisejärgulised.
Seega on minu väide õige. Või siis teisisõnu - äri eesmärgiks on suurendada omanike materiaalset jõukust, kui niisugune sõnastus paremini sobib.
Nagu ma kirjeldasin, on tegemist ilmselgelt äriga - mitte mingid karud ega hirmud ei ole eriliseks argumendiks.tigekala kirjutas:Aga aated, kultuur jne.? Paljukorratud küsimus: Kas ma selleist Eestit tahtsimegi?wookie kirjutas:Kõik muud eesmärgid on teisejärgulised.
Või on ikkagi hirm vene karu ees?
Kultuuri arendamisega tegeleb meie riigis Kultuuriministeerium ( http://www.kul.ee/ ). Ma usun, et Starman on nõus viimase tellimusel, lülitama paketti suvalise lisakanali, kui selle edastamine kinni makstakse või muul viisil mõne teise kanali edastamisest majanduslikult kasulikum on.
Nimeta mulle palun ajaloost mõni periood, mil' see poleks nõnda olnud? Vene kultuuriruumi mõju on meil siin objektiivne reaalsus olnud kogu aeg, soovime me seda siis või mitte. Selle vastu võidelda pole mitte mingit põhjust, sellega koos tuleb elada.jyri403 kirjutas:Tänu Starmani "jõupingutustele" oleme ikkagi kahjuks nö vene kultuuriruumis
Ei maksa unustada ka näiteks seda, et Eesti keel on oma ülesehituselt Vene keelele üllatavalt sarnane. Oluliselt sarnasem kui näiteks Läti või Leedu keelele.
Vaevalt, et Starmani nn. "jõupingutused" neid tõsiasju kuidagiviisi mõjutavad.
Ehk siis, Vene kultuuriruum ning Venemaa üleüldse on objektiivne reaalsus, millega tuleb arvestada. Üldiselt on ajalugu näidanud, et tegelased, kes keelduvad objektiivse reaalsusega arvestamast ning üritavad elada oma "ideaalreaalsuses", kipuvad välja surema.