Kood: Vali kõik
PAL, Should be inverse 2:2 pulldown manually.
(This is also known as manual-deinterlace).
Video>Filters>Add>Deinterlace>? edasi mis?
või GordianKnot milline deinterlace filter?
PAL, Should be inverse 2:2 pulldown manually.
Source on tavaline mpeg2 digi-stream PAL 720x576, näiteks ETV oma. Tahtsin teada, et kuidas seda inverse 2:2 pulldowni rakendada. Kui tegu on tavalise interlaced pildi deinterlace'ga ja kõlbab suvaline filter siis pole probleemi.DonQ kirjutas:Mida Sa täpselt teha tahad?
Olen ise ka ainult seda kasutanud ja kui see oma olemuselt võrdub inverse 2:2 pulldowniga, eks siis kasutan seda filtrit edasi.minu lemmikdeinterlacer on TomsMoComp
Noh, kui sa loed, misasi see 2:2 pulldown on, siis sa märkad, et ei ole ju "inverse 2:2 pulldown'i" järele erilist vajadust või mis...kastiauto kirjutas:Lihtsalt mulle jäi arusaamatuks kuidas seda rakendada, sest nii VDm kui ka GK's ei ole sellist linnukest de-int. filtrite juures nagu "inverse 2:2 pulldown"
Oeh, ehk sa avalikustaksid, mida sa tegelikult saavutada tahad?kastiauto kirjutas:Kas siis 2:2 pulldown (manual deinterlace) on sama mis TomsMoComp filtri kasutamine või mitte?
Okei, väljendaks siis sedasi.wookie kirjutas:Oeh, ehk sa avalikustaksid, mida sa tegelikult saavutada tahad?
PAL, Should be inverse 2:2 pulldown manually, if possible. (This is also known as manual-deinterlace).
Aga seda ma just tahan. Kuidas asi käib? Teooria on Teil väga hea aga vaja ikkagi praktilist poolt. Mis ja kuidas siis asi käib, sest programmis ei ole sellist linnukest nagu 2:2 pulldown või manual deinterlace. Sobib kasvõi avsscripti paar rida. Lihtsalt tahan näha kuidas asi välja näeb.DonQ kirjutas:ei pea deinterlace tegema; samuti mitte inverse pulldowni.
SVCD kohta
- PAL, Should be inverse 2:2 pulldown manually, if possible.
- NTSC, Should be inverse 3:2 pulldown manually, if possible.
(This is also known as IVTC).
If 3:2 pulldown is not possible, then inverse 2:2 pulldown
manually, if possible.
(This is also known as manual-deinterlace)
- Interlaced videos will not be allowed.
XViD kohta
- All videos MUST be manually deinterlaced / ivtc'd (if possible).
Ignoreerikskastiauto kirjutas:Mida te teeksite kui oleks vaja video sedasi pakkida?Kood: Vali kõik
SVCD kohta - PAL, Should be inverse 2:2 pulldown manually, if possible. (This is also known as manual-deinterlace). - NTSC, Should be inverse 3:2 pulldown manually, if possible. (This is also known as IVTC). If 3:2 pulldown is not possible, then inverse 2:2 pulldown manually, if possible. (This is also known as manual-deinterlace) - Interlaced videos will not be allowed. XViD kohta - All videos MUST be manually deinterlaced / ivtc'd (if possible).