Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Netisttellijatele jms võin järgmist öelda. Starmani klienditeenindusest ütles neiuhääl, et kulleriga jms hakkavad need tellitud boxid kohale liikuma 18.ndast detsembrist, ehk siis nädala pärast ja millal veel kõik telljad oma kätte saavad, kes seda teab, niiet poest saab kiiremini ja sealt pidavat samuti ka renditeenust saama.
Kuidas Väänas Soomega on? Ise plaan sinna lähiaastatel elama minna ja huvitaks, et kas pika masti, korraliku antenni ja võimendiga on võimalik soome nii ette saada, et ilm vaatamise aega ei reguleeriks...Maalt kirjutas:Häda selles, et paremad tasulised kanalid on 59. kanali muxis, aga see hästi Tallinnast välja ei ulatu. Ise elan Väänas ja seal 59. kanal ainult 20% load-i. Mul on küll aint MPEG2 box (Soome jaoks), millega näen Starmanist EPG-d ainult ja seda, mis keeles hääl tuleb. Niikaua kuni Discoveryd ja Eurosport on liiga nõrga saatjaga, ma küll seda Zuumi ei muretse.SOOMLASED ON OLEMAS!!! Vähemalt Harku kandis paistavad. Küll on aga lubatud kanalitest vaid mtv eesti, sport ja uudised. Puudu on loomad ja muud tegelased, muudest eestlastest rääkimata.
kaarel kirjutas:Saabki. Sõlmid poes Starmaniga liitumislepingu ära ja pistetakse kast koos kaardiga pihku. Ega ma ausalt öeldes ei teagi, kas ja kus Tartus Starmanil need esindused ongi.veicos kirjutas:... niiet poest saab kiiremini ja sealt pidavat samuti ka renditeenust saama.
Tallinnas ei saa te poest midagi, Rocca-Almare +- ajas mingit jama, et kunagi tuleb jah aga nemad ka ei tea. Mustika keskuse On Off ütles, et boxid on olemas, aga millal lepingud teha saab, seda nad ei tea. Käisin siis Akadeemia tee Starmanis ja nabisin sealt boxi ära. Kel ette tellitud, saab ruttu hakkama. Aga arvestada tuleb teatava ajakuluga, kuna sama telleri juures ajavad penskarid oma poolt kopikat pooleks...
Keegi uus ja õnnelik teenusekasutaja võiks paari sõnaga kirjeldada, kuidas nad pildi- ja helikvaliteediga rahul on. Kas pilt on terav/udune, detailne/vähedetailne, defektivaba/ruuduline jne.? Lihtsalt oma arvamus.
Kas kaardi sai kohe kaasa? Kes rentis, kas poes sõlmiti rendileping? Leidis keegi mõne huvitava lepingutingimuse, mis teistele ka huvi võib pakkuda?
Muljetage rahvas
Kas kaardi sai kohe kaasa? Kes rentis, kas poes sõlmiti rendileping? Leidis keegi mõne huvitava lepingutingimuse, mis teistele ka huvi võib pakkuda?
Muljetage rahvas

Kristiinest sain oma boxi kätte. Sisse lülitades pakkus kohe tarkvara uuendust mille tüüner ka ära tegi. Negatiivseks üllatuseks on ,et puudub EPG . Tüüner tundub asjalik. Samas pilt tundub väga madala bitratega. Eriti NASN kanalil Mul on 29" CRT sellega on pilt vaadatav. Hea võrdluse saaks suure LCD peal ja arvan ,et seal ei ole pilt ilus. Tüüner ise Bitrate suurust ei näita. Eesti kanalit ei ole nagu ei näita ka Eetrit hetkel.