STARMAN'i kaabel ja naabrite digiboksid

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Kasutaja avatar
kanajuurikas
Entusiast

Postitus Postitas kanajuurikas »

vanasäga kirjutas:Nojah, minu jaoks on need mux'id ja PID'id täna veel hiina keel, aga eks ma üritan ennast siis harida.
Siin on hiinakeelsed muksid ja piidid kõik kenasti lahti seletet... http://en.wikipedia.org/wiki/MPEG_transport_stream
Kasutaja avatar
vanasƤga
Uudistaja

Postitus Postitas vanasƤga »

Suur tänu viite eest, sain põhimõtteliselt pihta, aga...
ma olen juba selles eas, et ma ostan ka auto ikka sõitmiseks, kapoti alla vaadaku selle ameti mees ja hambahädaga lähen ka arsti juurde, ei hakka ise puurima.
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

vanasäga kirjutas:Suur tänu viite eest, sain põhimõtteliselt pihta, aga...
ma olen juba selles eas, et ma ostan ka auto ikka sõitmiseks, kapoti alla vaadaku selle ameti mees ja hambahädaga lähen ka arsti juurde, ei hakka ise puurima.
Vägev! Siin foorumis on aga peaasjalikult koos just need mehed, kes ise tahavad teada ja teha ;)

iCE

PS! Hambaid aga ravime me ikka spetsialisti juures. Ja sugugi mitte selle pärast, et seal paremini osatakse vaid ikka sellepärast, et ise on seda paganama ebamugav teha... :lol:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

ice kirjutas:Hambaid aga ravime me ikka spetsialisti juures. Ja sugugi mitte selle pärast, et seal paremini osatakse vaid ikka sellepärast, et ise on seda paganama ebamugav teha... :lol:
:shock: Kas sa tahtsid sellega seda öelda, et kui poleks ebamugav teha, raviksid ise?
Sa oled vist krjukkis... Kunagi sügaval stagnaajal sattus tuttav Rootsis hambaarsti juurde. Rootslasest hambaarst andis õpetuse kaasa - Ärge kunagi ise enam ravige oma hambaid nätsuga! :wink:
Muuseas, ICE. Nätsuga hambaid ravides, pole seda endal ka ebamugav teha. :wink:
Kasutaja avatar
vanasƤga
Uudistaja

Postitus Postitas vanasƤga »

Tahtsin vaid teada anda, et boks on pea nädalapäevad käigus olnud, aga kuna on nii kiire aeg ja kogu aeg kodunt ära, oleks veel vaja aega igasugusteks katsetusteks.
Käima läks koheselt kui sai õiged sageduspiirkonnad paika.
Probleemina tundus salvestus.
Kui DVD-salvestaja oli SCART'iga boksi taga, tuli salvestamiseks programmeerida nii boksi kui ka DVD'd. Nõme. Loobusin SCART'ist, jätsin ainult komposiidi ja nüüd programmeerin ainult viimast. Igatahes toimib. Ja muidugi on STARMAN'i plussiks veel analoogsignaali säilimine. Saab naisperele pea sama hea pildi jätta ilma mitmete pultide ja ümberlülitamisteta.
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”