Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Millega te seda MPEG4 salvestada kavatsete muidu? Ega ometi VHS -ga lindile? See oleks küll, no kuidas seda nüüd öeldagi, rõve. 30 aastat vana tehnoloogiaga lindistada digitaalset vood...
Ma ise olen mõelnud et seni kuni Starman või keegi teine siin salvestavad boxi ei paku teha mingi arvutiga combo.
Samas ainuke variant kuidas digitaalne signaal säilub on ju hdmi aga ma pole leindu seni ühtegi sellist vahendit mis hdmi signaali salvestaks...
Ma ise olen mõelnud et seni kuni Starman või keegi teine siin salvestavad boxi ei paku teha mingi arvutiga combo.
Samas ainuke variant kuidas digitaalne signaal säilub on ju hdmi aga ma pole leindu seni ühtegi sellist vahendit mis hdmi signaali salvestaks...
Kes keelab sul otse striimi salvestada?janz kirjutas:Millega te seda MPEG4 salvestada kavatsete muidu? Ega ometi VHS -ga lindile? See oleks küll, no kuidas seda nüüd öeldagi, rõve. 30 aastat vana tehnoloogiaga lindistada digitaalset vood...
DigiTV võlu ongi 1:1 salvestused.
PS HDMI'd salvestav kaart täitsa olemas
Oled sa mõnda sellist kaarti ise proovinud? Oskad mõnda soovitada? Ja see Macrovision praegu ilmselt segaks seda salvestamist...dvbstats kirjutas:
Kes keelab sul otse striimi salvestada?
Aga otse striimi salvestamine DVB kaardiga on küll võimalik ja proovitud juba. Pole ainult proovinud kuidas selle Conax kaardiga arvutis saab, DigitalWatch vist ei toeta ka seda.
Iseasi on muidugi maha mängimine, viimati proovitud PowerDVD 7-ga oli interleace triibud ikka häirivad.
Kui ta juba olemas on, siis väga mugav vahend salvestamaks saateid, mida pole aega õigel ajal vaadata. Oleneb, mida sa videomaki all silmas pead - on neid ju seinast seina käkkidest korralikeni välja. Ma kujutan ette küll, et 1k makid võivad võrreldes 5k omadega tõesti kvaliteedi poolest olla seal 80-ndatesjanz kirjutas:Millega te seda MPEG4 salvestada kavatsete muidu? Ega ometi VHS -ga lindile? See oleks küll, no kuidas seda nüüd öeldagi, rõve. 30 aastat vana tehnoloogiaga lindistada digitaalset vood...

Janzile veel meeldetuletuseks, et VHS makke on digitaalseid ka olemas ja nendele on vähemalt 5-6 viimast aastat olnud võimalus osta netist ka filme HDTV 1080i pildiga ja Dolby AC3 5.1 heliga. Muidugi kohalikud poed pole vist sellist asja katsudagi saanud
Muidu netihindade põhjal jäid paar aastat tagasi digi-vhs makid sinna 10k kanti. Pakkus ju digi-vhs ammu seda, mida praegu hakkasid pakkuma hddvd ja bluray.

Võlusõna guugli jaoks on "hdmi capture"janz kirjutas:Oled sa mõnda sellist kaarti ise proovinud? Oskad mõnda soovitada? Ja see Macrovision praegu ilmselt segaks seda salvestamist...dvbstats kirjutas:
Kes keelab sul otse striimi salvestada?
Macrovision ja HDCP on erinevad asjad,
pealegi kasutatakse HDCP signaali üldjuhul ainult HD sisu puhul.
Kulla janz! Kõik sinu jutt on õige! Ma ainult proovisin VHS-ga võtta üle analooglingi (videoväljundist). Muudmoodi polnud antud hetkel võimalik. Aga see katse loodetavasti tegi tänuväärset tööd ja meie lugupeetud foorumlaste kollektiivsele ajurünnakule tunnistas ka Levira mees siin foorumis Macrovisioni olemasolu, mida eitasid algul nii Starman kui Levira.janz kirjutas:Millega te seda MPEG4 salvestada kavatsete muidu? Ega ometi VHS -ga lindile? See oleks küll, no kuidas seda nüüd öeldagi, rõve. 30 aastat vana tehnoloogiaga lindistada digitaalset vood...
Loomulikult on striimi salvestamine digitv puhul ainuke mõistlik tegevus. Palun ütle Janz, mismoodi saaks zuumboxist streami arvutisse? Minuteada ainuke digivideoväljund on hdmi. Kas SD pilti saab ka läbi selle arvutisse? Olen ajast mahajäänud ja natuke rumal. Tahaks soomedigist midagi võtta. Mul siin tsemendilinnas ikka näeb teda.
Kasutaja dvbstats juba viitas hdmi capture kaardile. Sellise leiad näiteks:jyri403 kirjutas: mismoodi saaks zuumboxist streami arvutisse? Minuteada ainuke digivideoväljund on hdmi. Kas SD pilti saab ka läbi selle arvutisse?
http://www.blackmagic-design.com/products/intensity/
Aga see lahendus oleks küllalt kallis, kaart ise 3-4 KEEK pluss nõuded arvutile on ka keskmisest oluliselt suuremad. Kui sul selline 2 GB RAM ja uuemate videkaartidega arvuti olemas on siis oleks isegi huvitatud testi tulemustest.
Teine alternatiiv millesti juba juttu ka oli on DVB kaardiga otse arvutis salvestada. Siin on vaja leida conax kaarti toetav soft. Digitalwatch ei toeta aga ProgDVB tundub toetama
Ma olen ise kahh selle peale mõelnud. Kunagi kasutaja wookie laadis siia netti üles transportstriimid E45 kanali gigitv platvormilt. Tõmbasin need netist alla ja pakkisin katsetamiseks mpeg 4AVC-st Elecard Mobile Converteriga mpeg 2 ümber ning nad kärasid DVD pleieril kenasti. Kui vaba kanali pealt võtta, pole probleem, muidu jah peab conax kaardislotiga isendi hankimajanz kirjutas: Teine alternatiiv millesti juba juttu ka oli on DVB kaardiga otse arvutis salvestada. Siin on vaja leida c***x kaarti toetav soft. Digitalwatch ei toeta aga ProgDVB tundub toetama
...ju siis sellel AV63 pole seal peale mürade midagi võimendada....ja võid olla kindel,et võimendiga võid signaali(tegelikult küll müra) tugevuseks saada 90% ka 257km kaugusel Tallinnast!meego kirjutas:Küsimus selline:Kasutan Engel DM antenne ja Rantelon AV63 võimendit soome siganaali tugevust näitab 90% ringis aga Q on 5% milles võib asi olla?
Asun Tallinna teletornist ca 57 km kaugusel Haapsalu poole ehk siis Harju-Ristil
Ennem kui oli üks antenn ja kui selle soome peale keerasin siis sai 32 mux pealt kõik kätte nüüd aga kui lisasin teise antenni ei saa midagi kätte, peab kaablid kõik üle kontrollimaofficer kirjutas:...ju siis sellel AV63 pole seal peale mürade midagi võimendada....ja võid olla kindel,et võimendiga võid signaali(tegelikult küll müra) tugevuseks saada 90% ka 257km kaugusel Tallinnast!meego kirjutas:Küsimus selline:Kasutan Engel DM antenne ja Rantelon AV63 võimendit soome siganaali tugevust näitab 90% ringis aga Q on 5% milles võib asi olla?
Asun Tallinna teletornist ca 57 km kaugusel Haapsalu poole ehk siis Harju-Ristil
PAL standart on vanem kui 30 aastat, aga paraku see MPEG4 oma tänase pildiga selleni ei küünijanz kirjutas:Millega te seda MPEG4 salvestada kavatsete muidu? Ega ometi VHS -ga lindile? See oleks küll, no kuidas seda nüüd öeldagi, rõve. 30 aastat vana tehnoloogiaga lindistada digitaalset vood...

VHS´iga pole proovinud, kuid ATI-AIW imeb ilma tõrgeteta analoog asja sisse.
Iseasi loomulikult see, et optimaalne oleks digivoog otse kettale ajada.