Hei!
ZoomBox ühendatud sharp LC-46XD1E telekaga. Probleem selles ,et HDMI-st tulev pilt on alati 16:9-le ja seda ei saa kahjuks muuta 4:3-le ja kõik pildid on venitatud. Minu teada peaks (teooreetiliselt ) kõik digitaalis esitatud kanalid olema edastatud 16:9 reziimis. ja kui pilt on 4:3 - siis peaks olema pilti kodeeritud siis mustad ääred. Küsimus kas sellele probleemile on lahendus või on viga box-is või telekas. Kas Te saate muuta ratiot 4:3 mele oma telekatega kasutades ZoomBox-i HDMI sisendit?
Kaaga
Zoom Box HDMI väljund
1. zuumboxil saad määrata teleka formaadi - 4:3, 4:3 letterbox, 16:9
2. mõnedel telekatel saab määrata, kuidas nad sissetulevat pilti mingi sisendi peal käsitlevad - kas väänavad jõuga mingile formaadile või üritavad 'automaatselt skaleerida'.
minul on zuumbox hdmi kaabliga küljes ja saan telekat igatmoodi pilti näitama panna, zuumis on öeldud, et telekas on 16:9. kui telekale öelda, et ta automaatselt skaleeriks, siis näitab 4:3 pilti koos külgribadega, ise kasutan tavaliselt 'pannkoogi' formaati - venitatud laiusesse, ehk minu telekal 'fill all'
2. mõnedel telekatel saab määrata, kuidas nad sissetulevat pilti mingi sisendi peal käsitlevad - kas väänavad jõuga mingile formaadile või üritavad 'automaatselt skaleerida'.
minul on zuumbox hdmi kaabliga küljes ja saan telekat igatmoodi pilti näitama panna, zuumis on öeldud, et telekas on 16:9. kui telekale öelda, et ta automaatselt skaleeriks, siis näitab 4:3 pilti koos külgribadega, ise kasutan tavaliselt 'pannkoogi' formaati - venitatud laiusesse, ehk minu telekal 'fill all'
Seda ma tean, et S-seeria ei oska seda. Lisaks paneb S-seeria alati jõuga HDMI signaali 16:9-ks, ignoreerides ka seda, et autoformat on välja lülitatud.kaaga1 kirjutas:Probleem siis järelikult telekas Zuumis kõike võimalusi proovinud aga telekas 1080i kahjuks ei skaleeri:( Küsimus kas siin foorumis keegi omav Sony KDL46 W2000 mudielit? Kas see suudab HDMI- kaudu 1080i pilti skaleerida?
Aga astu Sony Centrist vms läbi ja proovi järgi