Soovunelm või kärsitus

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
vanasƤga
Uudistaja

Soovunelm või kärsitus

Postitus Postitas vanasƤga »

Olles alla kuu STARMAN'i kaabeldigi kasutaja, mõtlen juba homsele. Eks see ole ikka nii, et süües kasvab isu.
Tahaks digiboksi, millel oleks kaks tüünerit (et ei segaks salvestamine teise vaatamist), kaks HDMI väljundit (üks otse telekasse ja teine salvestavasse DVD-sse) ja ei mingit kõvaketast.
Mida arvate?
Kas järsku on nii, et turg nõuabki enamjaolt vaid salvestavaid bokse ja sellist "tavaboksi" pole kasulik toota?
Või on see vaid aja küsimus?
Kui pika?
Kindlasti on siin autoriteete, kes teemaga "kodus".
Tänan juba ette.

P.s. Tahaksin teada, mida ette võtta - kas veel oodata (lõputud ootamised pole aga arukad, enne läheb elu mööda) või leppida olukorraga ja hankida siiski mõni juba olemasolev HDMI PVR? Näiteks Procaster.
Kasutaja avatar
mesilane
DigiTVfänn

Re: Soovunelm või kärsitus

Postitus Postitas mesilane »

vanasäga kirjutas:Olles alla kuu STARMAN'i kaabeldigi kasutaja, mõtlen juba homsele. Eks see ole ikka nii, et süües kasvab isu.
Tahaks digiboksi, millel oleks kaks tüünerit (et ei segaks salvestamine teise vaatamist), kaks HDMI väljundit (üks otse telekasse ja teine salvestavasse DVD-sse) ja ei mingit kõvaketast.
Mida arvate?
1) HDMI'ga DVB-C bokse pole Eestis näinud
2) Dreambox DM7025'le saab juba panna sisemise DVD
http://www.hm-sat-shop.de/receiver-digi ... d-kit.html
ilmselt pole kaugel ajad, kui sellega saab ka otse plaadile kirjutada.
Kuigi, hilisema monteerimise huvides on parem kasutada salvestamiseks kõvaketast.
Kasutaja avatar
vanasƤga
Uudistaja

Salvestav DVD olemas (Pana DMR-EH65EC), seepärast ei tunnegi vajadust kettaga boksi vastu.
Kasutaja avatar
mesilane
DigiTVfänn

Postitus Postitas mesilane »

vanasäga kirjutas:Salvestav DVD olemas (Pana DMR-EH65EC), seepärast ei tunnegi vajadust kettaga boksi vastu.
Kettaga boksi saab EPG järgi salvestama programmeerida - vahetab ise kanaleid. Eeliseks on veel subtiitrite ja helikanalite valikuvõimalus salvestise hilisemal vaatamisel.
Kasutaja avatar
vanasƤga
Uudistaja

Tegelikult peaks boks suutma salvestit ka "ära kasutama" ehk äratama ja sundima salvestama kui vaja.
Salvestavast boksist taandusin seepärast, et see ei suuda plaati kõrvetada.
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

Torka aga USB'sse DVD-RW taha ja kirjuta palju kulub. Alternatiivina võid ju osta ka selle DM702x conversion kit'i ja panna slim sisemine seade.

iCE
Kasutaja avatar
vanasƤga
Uudistaja

Topfieldil (6000coc) pole esiteks USB'd. Teiseks on mul süsteem ülesse ehitatud nii, et kuna ma olen viis päeva nädalast ära, salvestab üks Pana mul saateid ja nädala sees kui aega saan kasutan teist Pana't nende vaatamiseks. Ehk kõik käib DVD-RAM'idega.
Minu küsimuse mõte oli saada kuulda arvamusi, kas sellist digiboksi nagu ma kirjeldan, üldse lähiajal oodata on.
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”