Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
See jama hakkas jah eile kolmveerand kümne paiku ning juhtus ilmselt paljudel, sest Starmani klienditoele helistades liikusin ma ootejärjekorras tahapoole - alguses olin esimene, siis teine jne. Väga veider.
Kogemused Starmaniga on näidanud, et kuniks töötab, pole viga, kuid kui midagi juhtub, siis klienditeeninduselt reeglina abi ei saa.
Sellised apsakad ei tohiks enam korduda ning kena firma kompenseerib sellised käkid oma vaatajatele (kes teeb, sellel ikka juhtub).
Kogemused Starmaniga on näidanud, et kuniks töötab, pole viga, kuid kui midagi juhtub, siis klienditeeninduselt reeglina abi ei saa.
Sellised apsakad ei tohiks enam korduda ning kena firma kompenseerib sellised käkid oma vaatajatele (kes teeb, sellel ikka juhtub).
http://www.zoom.ee ka hetkel ei tööta.
heh, ma vaatasin ka eile ja mõtlesin, et mul on pupillid juba liiga palju laienenudjaanuse kirjutas:ning toda levikaarti vaadates tundub mulle, et seal on leviala suurenenud.
Muutunud on ka tähtajad, sept. 2007 on saanud IV kvartal

pole vana pilti kuskile cache'i ka pidama jäänud aga mälu järgi pakun, et suurenenud on just tallinna ja valgjärve sisemine ring, seega - võimsust võiks ju ka siis rohkem olla juures? või nad kohendasid tegelikele vastuvõtutingimustele vastavaks? kas see on praegu realistlik pilt?
Ikka lükkavad edasi. See tähendab seda, et see projekt ei edene neil nii hästi, nagu nad seda algul plaanisid. Algusest peale tundus see asi veidi imelik.jaanuse kirjutas:ning toda levikaarti vaadates tundub mulle, et seal on leviala suurenenud.
Muutunud on ka tähtajad, sept. 2007 on saanud IV kvartal
Aa äkki ajavad jama? Peaks Roska käest uurima saatjate kiirgusvõimsusi. Tema teab täpselt, kas suurendati või mitte. Uurime seda varsti Levirast järgi.martinj kirjutas:Ringid on jah kõvasti suuremad.
Kel käepärast jaanuarikuu Arvutikasutaja, see näeb sealt ka vana kaarti.
Vasalemmas signaal tugevamaks pole igatahes läinud.