Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Sideamet pole siiani suutnud sagedusi Venemaaga koordineerida ning võimsust tõstetud ei ole. http://www.rhm.ee on praegused andmed kirjas. Me kõik ootame pingsalt, et saaks need asjad koordineeritud ja võimsused normaalseks tõsta.
aga äkki on olemas sellinne pluginake progdvb le mis suudaks kaarti lugeda 1 se programmina mitte nagu antud hetkel olev lahendus?
ka tundub mulle et valgjärvel on ERP i tõstetud, sest signaalitugevus on parem, ning nüüd saan ka 682000KHz kanalil 40% ja 722000KHz kanalil 60% quality kaasaantud antenniga(ennem oli 0% kaasaatud atenniga)
äkki keegi viitsib testi mõttes korra newcs serveri üles lükata, saaks teada mis ta on, kas tasub investeerida(kuigi tahaks
)
ka tundub mulle et valgjärvel on ERP i tõstetud, sest signaalitugevus on parem, ning nüüd saan ka 682000KHz kanalil 40% ja 722000KHz kanalil 60% quality kaasaantud antenniga(ennem oli 0% kaasaatud atenniga)
äkki keegi viitsib testi mõttes korra newcs serveri üles lükata, saaks teada mis ta on, kas tasub investeerida(kuigi tahaks

Viimati muutis goodeye, 14:45, 30 Jaan 2007, muudetud 1 kord kokku.
Alati on võimalik sul endal selline plugin valmis progeda.goodeye kirjutas:aga äkki on olemas sellinne pluginake progdvb le...
Tegelikult võiksid isegi terve Zuumi vaatamise proge teha.
Ma ei tea palju su aeg maksab aga võibolla teed selle
isegi odavamalt kui 39 eek kuus ja hoiad endal mõne kroonigi kokku.