tuuner ja müra helivõimendis

Kõik mis puudutab satelliidivastuvõtuseadmeid
Vasta
Kasutaja avatar
TarmoS
Entusiast

tuuner ja müra helivõimendis

Postitus Postitas TarmoS »

tuunerist võimendisse audio laskmisel tekkib müra. RCA kaabliga. ühe võimendiga tekib,teisega mitte. vahekaablitest ei olene, kui võtta ots tuneri tagant lahti, kaob müra ära. mis võiks aidata? samas telerist ei kuule müra, st. peab mingi rohi olema.
Kasutaja avatar
Riho
Entusiast

Postitus Postitas Riho »

Mul on sama probleem. Oma uuest tuunerist (mutant) RCA juhtmete abil heli võimendisse saates tekib taustale peenike pirin. Eelmise tuuneriga (VA-FOX) seda müra probleemi ei olnud, kuid Foxist tulev signaal oli ka veidi tugevam. Mutandist tulev helisignaal on nõrgem, ja taustaks pirin, mis meenutab tavaliselt arvutite taktgeneraatorist põhjustatud häiret. Ei oska öelda, kas foxi heliväljund oli parem, või on mul lihtsalt kehv võimendi, mis korjab kõrval asuvast tuunerist müra sisse ja võimendav selle üles. Katsetades sain müra vähemaks nii, et tuunerist väljastatava heli nivoo oleks maksimaalne, ja heli tugevust reguleerida ainult võimendis.
Kasutaja avatar
Riho
Entusiast

Postitus Postitas Riho »

Pirin minu Mutandi heliväljundundis häirib üha rohkem. Seda nii RCA, kui Scart väljundis. Kas keegi oskab öelda, kas see on Mutandi koostekvaliteedi juures normaalne, või on see minu ainult minu eksemplarile iseloomulik? Tarkvara (Highland 2.11) ma oma mõistusega välistaks pahetegijate hulgast, aga mine sa tea...??
Kasutaja avatar
TarmoS
Entusiast

mina kasutan lahendusena väga hea vajestusega rca kaablit. töötab!
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

Selliste pool arvuti / pool tüüner seadmete korral on digiväljund ainus kindel võitja... Vahet pole, kas optiline või coax...

iCE
Kasutaja avatar
Riho
Entusiast

Postitus Postitas Riho »

ice kirjutas:Selliste pool arvuti / pool tüüner seadmete korral on digiväljund ainus kindel võitja... Vahet pole, kas optiline või coax...

iCE
Tänan! Seda ma kartsin, et parim lahendus on tipa-tapa poodi uue resiivri järele. :?
Kasutaja avatar
mesilane
DigiTVfänn

Postitus Postitas mesilane »

Riho kirjutas:
ice kirjutas:Selliste pool arvuti / pool tüüner seadmete korral on digiväljund ainus kindel võitja... Vahet pole, kas optiline või coax...
iCE
Tänan! Seda ma kartsin, et parim lahendus on tipa-tapa poodi uue resiivri järele. :?
Kaabelvõrgus DVB-C võrgumüra vastu aitas minul antennikaablile galvaanilise eraldaja vahelepanek.
http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store. ... nr=900-205
SAT'i puhul seda kasutada ei saa. Juhul muidugi, kui sul teleka küljes ei ripne kaabel-tv kaablit. Heli digiväljund on muidugi parem kui analoog.
Kasutaja avatar
Olavi
Entusiast

Postitus Postitas Olavi »

Kusjuures ise täheldasin ka seda pirinat eriti Fantacyteam-i softiga aga Enigma softiga pole seda pirinat pea üldse enam kuulda.
Kasutaja avatar
TarmoS
Entusiast

no ega RCA kaabliga sereo otstest e isaa mignit 5.1 heli ka tahta. nii või naa jõuab optikani välja[/list]
Kasutaja avatar
Riho
Entusiast

Postitus Postitas Riho »

Kapzas kirjutas:Kusjuures ise täheldasin ka seda pirinat eriti Fantacyteam-i softiga aga Enigma softiga pole seda pirinat pea üldse enam kuulda.
Peale Highland 2.11 softi asendamist Enigmaga on pirin kadunud :!: Lisaks sellele tundub, et ka helikvaliteet üldse on parem.

EDIT 24.02.07:

OK, pirin siiski päris kadunud ei ole. Osadel kanalitel on, osade jälle mitte (heli täiesti puhas). Täpselt ei tea, millest see erinevus, kuid tundub, et sellest, kas kanal on kodeeritud ja ka sellest millist kodeerimissüsteemi kasutatakse. Tõsi on ka see, et pirin on kindlasti vaiksem kui Highland 2.11 image puhul.
Kasutaja avatar
Riho
Entusiast

Postitus Postitas Riho »

TarmoS kirjutas: no ega RCA kaabliga stereo otstest ei saa mignit 5.1 heli ka tahta. nii või naa jõuab optikani välja
Kuldsed sõnad mõlema mehe poolt. Uue ressiivriga kõik tip-top. Soovitan ka teistel võimaluse korral ikka digiväljundit kasutada.
Vasta

Mine “Seadmed”