DVB-T arengu seisukohalt üsna loll seis.
Ise küll loobuma ei kiirusta, kuna vahin kolme esimese kanali pakutavat seni veel huviga (mux 59), kuid kui Eestimaale saabub suur suvi, muutub asi üsna küsitavaks.
Huvitav miks need kes asjast kõige vähem teavad alati kõige kõvemini karjuvad?jyri403 kirjutas:Ei tule neid ei 20.02 ega ka edaspidi. ETV boss Ruussaar juba kirus, et Levira tahab tema digilevi eest ca 4 milli saada. Vaadates olemasolevate saatjate katteala (või oli see väljapaktud hind just selle juures mõeldud, ei tea), on see üüratu nöörimine, kui analoogi eest ETV-lt üle Eesti küsitakse 10 milli. Ma võin ka eksida, aga kuskil siin foorumis või uudistes olid sellised arvud maha öeldud. See tõukab ka Kanal2 ja TV 3 eemale, eriti siis, kui nemad peavad mõnikümmend milli maksma ETV-le reklaamist loobumise eest. Mis kuradi pärast veel neil huvi maapealsesse digisse minna, kui tuleb seetõttu täiendav kuluallikas juurde? Nii et "esimesel võimalusel" lisatakse zuumi platvormile need kanalid aastal 2012, kui on sundtähtaeg käes. Ja kõik on korrektne. Tundub loogiline või mis? Et digis neid saada, tuleb võtta kas Elion, Viasat või kaablidigi kus võimalik. Minu arvamus on selline. Ja kui nad hakkaksid zuumist sellise "käkerdatud" pildiga tulema, nagu ülejäänud zuumi kanalid praegu, siis olgu nad parem olemata. Ei hakka ennast vihastama.officer kirjutas: Igati järgimist vääriv eeskuju,kui 20.02 eesti kanaleid pole.....
http://www.zuum.ee/kanalid.phproska kirjutas:Kui Te tahate teada, miks neid kanaleid pole maapealsel digi-TV platvormil (mitte Zuum-is), siis küsige seda nendelt kanalitelt endalt. Kanalite tahtmatus on osavalt keeratud nüüd Starmani, Levira ja Zuum-i kaela.
No aga argumenteeri siis natuke viasati ja zuumi pildi- ja helikvaliteedi plusside ja miinuste üle. Mis meeldis ja mis ei meeldinud ja miks? Ja hea oleks, kui paneksid ka kirja, et milliste seadmete peal sa pildile hinnanguid oled andnud.roska kirjutas:Täpselt, mul tekkis sama mõte.
Ma ei saa nendest Viasat-i kiitjatest aru. Nad maksavad nii ETV-le kui ka K2 suuri summasid selle eest, et need kanalid nende paketti olid nõus tulema. Näis, kaua nad seda jaksavad. Sai selle nädala alguses vaadatud ka nende paljukiietud kvaliteeti, siis ma ütleks, et head pole seal küll midagi.
MPEG-4 puhul on ka ETV pilt normaalne, kuna signaal tuleb otse väljastusest ning puudub vahepealne Elioni MPEG-2 pakkimine.
Tegelikult on ETV, K2 ja TV3 tulemine kinni ainult kanalites endas, tehniliselt on kõik valmis ja paketti lisamine võtab aega 1 minut. Kahjuks leiavad kanalid kõiksugu põhjuseid, miks seda mitte teha. Kõik programmid on juba ammu digitaalse väljundiga. Kui Te tahate teada, miks neid kanaleid pole maapealsel digi-TV platvormil (mitte Zuum-is), siis küsige seda nendelt kanalitelt endalt. Kanalite tahtmatus on osavalt keeratud nüüd Starmani, Levira ja Zuum-i kaela.
Kordan veelkord, Zuum ja Starman ei puutu kolme Eesti kanali puhul üldse asjasse. Läbirääkimised käivad Levira ja kanalite vahel. Siin imestavad kanalid, et Levira küsib teenuste eest raha, huvitav-huvitav, kes peaks selle teenuse eest siis maksma. Miks peaks Levira kandma levikulud, et Schibstedi ja MTG saaksid ainult rohkem reklaami näidata ning raha teenida ning seda siis Eestist välja viia. Pigem on siin probleem selles, et kanalitel on täna turul sisuliselt monopol, digi-TV tulek aga toob tahes-tahtmata ju konkurentsi, antud juhul püüavad K2 ja TV3 seda konkurentsi teket igal võimalikul juhul edasi lükata. Seda õnneks mitte kauaks, varsti tuleb digi RH-lubade konkurss, kus nende monopol tahes-tahtmata lõppeb.
vähe sellest, et olemasolevad ära koristada või parandada, uusi, eksitavaid reklaame trükitakse üha juurde. postkasti[1] oli mõned päevad tagasi torgatud zuumi reklaam, mis sisaldas muuhulgas analoog-TV ja zuum-TV omaduste võrdlustabelit. kohalike kanalite lahtris oli "linnuke" mõlemas tulbas, pisikese märkusega zuumi poolel, et "hetkel analoogedastus".a1 kirjutas:http://www.zuum.ee/kanalid.phproska kirjutas:Kui Te tahate teada, miks neid kanaleid pole maapealsel digi-TV platvormil (mitte Zuum-is), siis küsige seda nendelt kanalitelt endalt. Kanalite tahtmatus on osavalt keeratud nüüd Starmani, Levira ja Zuum-i kaela.
Kellele see lehekülg siis nüüd kuulub?
Seal räägitakse kõrgest kvaliteedist ja 20st kanalist.
Võõraste sulgedega on ennast edev ehtida, kas ei võiks juba oma reklaame ära parandada?
Ma just poes seda mtv vaadates tegin enda jaoks avastuse, et 5k maksev sony vhs näitab ikka ilusamat piltivtl kirjutas:lisaks leidus reklaamis veel selliseid pärleid nagu nt: "analoog-TV - kvaliteet võrreldav VHS-iga". huvitav, kas sellised eksitavad tehnilised faktivead ei lähe tarbijakaitse alla.
vaatajatel on suhteliselt ükskõik, kes kellele maksab, tema tahab pilti näha ja võitjaks jääb see teenusepakkuja, kes seda ka reaalselt suudab.roska kirjutas:Täpselt, mul tekkis sama mõte.
Ma ei saa nendest Viasat-i kiitjatest aru. Nad maksavad nii ETV-le kui ka K2 suuri summasid selle eest, et need kanalid nende paketti olid nõus tulema. Näis, kaua nad seda jaksavad...
ma pakun, et zuum kaotab oma praeguse testiperioodiga hetkel nii palju potentsiaalseid kliente, et odavam oleks tulnud need väidetavad "paar kuud läbirääkimiste aega" ise kanalitele peale maksta.roska kirjutas:Siin imestavad kanalid, et Levira küsib teenuste eest raha, huvitav-huvitav, kes peaks selle teenuse eest siis maksma. Miks peaks Levira kandma levikulud, et Schibstedi ja MTG saaksid ainult rohkem reklaami näidata ning raha teenida...
Tore,roska kirjutas: MPEG-4 puhul on ka ETV pilt normaalne, kuna signaal tuleb otse väljastusest ning puudub vahepealne Elioni MPEG-2 pakkimine.
Tegelikult on ETV, K2 ja TV3 tulemine kinni ainult kanalites endas, tehniliselt on kõik valmis ja paketti lisamine võtab aega 1 minut. Kahjuks leiavad kanalid kõiksugu põhjuseid, miks seda mitte teha. Kõik programmid on juba ammu digitaalse väljundiga. Kui Te tahate teada, miks neid kanaleid pole maapealsel digi-TV platvormil (mitte Zuum-is), siis küsige seda nendelt kanalitelt endalt. Kanalite tahtmatus on osavalt keeratud nüüd Starmani, Levira ja Zuum-i kaela.
Kordan veelkord, Zuum ja Starman ei puutu kolme Eesti kanali puhul üldse asjasse. Läbirääkimised käivad Levira ja kanalite vahel. Siin imestavad kanalid, et Levira küsib teenuste eest raha, huvitav-huvitav, kes peaks selle teenuse eest siis maksma. Miks peaks Levira kandma levikulud, et Schibstedi ja MTG saaksid ainult rohkem reklaami näidata ning raha teenida ning seda siis Eestist välja viia. Pigem on siin probleem selles, et kanalitel on täna turul sisuliselt monopol, digi-TV tulek aga toob tahes-tahtmata ju konkurentsi, antud juhul püüavad K2 ja TV3 seda konkurentsi teket igal võimalikul juhul edasi lükata. Seda õnneks mitte kauaks, varsti tuleb digi RH-lubade konkurss, kus nende monopol tahes-tahtmata lõppeb.