Siia vahele ei saa panna võrdusmärki! Disain ja konstruktsioon on kaks eri asja. Konstrueeritakse vastavalt disainile ja driimi konstruktsioonile pole küll suurt midagi ette heita. Too tuuneri ahela disain võiks ju suurtes piirides parem olla... Vaatame ja loodame, et dm8000 oma dvb-s2 tuuneritega on nendest lapsepõlvehaigustest üle saanud...mattis kirjutas:Kehv disain= vigaselt konstrueeritud.
Hmm... Dreambox'i reaalne kasutamisvajadus on ju pult peos kanaleid vahetada ja pilti vaadata. Kaablitega suskimine on professionaalide töö!mattis kirjutas:Pole arvestatud reaalseid kasutamisvajadusi.
Jutuks hea küll. Reaalne tavaolukord on see, et firma x paigaldab sulle komplekti ja häälestab selle. Peale seda kasutajatasemel ei tehta muud kui vaid ehk vahetatakse üht koma teist tarkvara tasemel ja kõik! Ja kui siis ikkagi midagi lühisesse läheb ja driim lusika nurka viskab on tegu paigaldaja praagiga ja paigaldaja ise peab ka hävingu sisse võtma kooliraha eest või nii...mattis kirjutas:Lühise ja liigvoolukaitse peavad korralikult töötama ikkagi. Kaabel ja LNB võivad igal hetkel nässu minna, need võivad olla lühises juba enne tuuneri vooluvõrku lülitamist.
Küsimus polegi niivõrd ühendamises kui lühistamises! Ja lülitis ühendades on varjestus kogu aeg koos ja ei toimu mingit suure potentsiaalerinevusega ühendamist.mattis kirjutas: Tööolukorras toimub alatasa ümberlülitusi DiseqC või mõne muu lülitiga LNB-de vahel- sisuliselt sama, mis "ühendamine"?
Püha jumal! Tule taevas appi! Selleks on vähe teised riistad! Driimiga võib kaa seda teha aga selleks hetkeks kui driimile all vool peale antakse peavad olema kõik ühendused tehtud ja kontrollitud!mattis kirjutas:Antenni häälestamisel kodustes tingimustes jätad ju tuuneri toite alla ning ühendad taldreku juures kaableid?
Enamikel kvaliteet-tuuneritel (humax,nokia,jne) on vastav kaitse peal.mattis kirjutas:Teised tuunerid ei lähe nii kergelt nässu!
Ma räägin, et Mart on väga tubli mees!mattis kirjutas:Mart tegi loomulikult tasu eest- garantiiaeg oli läbi, temalt ma seadet ei ostnud, turvariba oli katki.
Mina hoian sellest pasast juba pool aastat kaarega eemale. Niipalju jama nii väikse marginali eest ei soovita ka vaenlasele! Kui ikka tahad driime müüa siis tuleb seda teha türgi-turu hinnaga ja kotist ning ilma garantiita.mattis kirjutas:ICE, tundub, et Sina tegeled kah dreamboxide edasimüügiga- oled ühendust võtnud Dream Multimedia GMBH-ga, et nad oma sitta disaini muudaksid, see pole ju PCB esimene versioon, või paremate komponentidega komplekteeriksid (Mardi jutu järgi pidid peale Dream Multimedia GMBH-st saadetud transide vahetamist tuunerid tööle jääma)? Või vähemalt hoiata ostjaid nõrkade kohtade eest.
Jajahh... Garantii korras veel... Lugedes aga su eelnevat juttu ei oleks seda vist tegema pidanud. Vähemasti mitte garantii korras...mattis kirjutas:ICE, Sa oled ka väga tubli mees, remontisid tasuta minu dreamboxi.
iCE