äkki oled sisendi ja väljundi tüüneri taga sassi ajanud?sinine kirjutas:Krt ma ei tea kas ma olen loll vms aga kui ühendan võimendist otse tuunerisse saan 90/40 ja RF läbijooksust üritan võtta analoogpilti siis seda ei tule....

Väga lihtne, võta jagaja vahelt ära, sellega saavutad vähemalt +6dB ja vaata siis ühest telekast, kas pilt on parem.pioneer kirjutas:Mul praegu nii, et poola rest ja signaal jagatud 4-le telekale, levi Koeru mastist. ETV on hea aga KANAL 2 ja TV 3 kehvemad. On siis kindel, et selle Yagi teeb pildi heaks. Kui neid andmeid vaadata siis mis need tähendavad: Poola rest: Saavutus : 11.0 dBi
Yagi: Vôimendus : 17 dBi
Siis on parem jah, aga tahan ikka kõik järgi jätta. Tahks ikka antenni vahetusega seda saavutada.a1 kirjutas:Väga lihtne, võta jagaja vahelt ära, sellega saavutad vähemalt +6dB ja vaata siis ühest telekast, kas pilt on parem.pioneer kirjutas:Mul praegu nii, et poola rest ja signaal jagatud 4-le telekale, levi Koeru mastist. ETV on hea aga KANAL 2 ja TV 3 kehvemad. On siis kindel, et selle Yagi teeb pildi heaks. Kui neid andmeid vaadata siis mis need tähendavad: Poola rest: Saavutus : 11.0 dBi
Yagi: Vôimendus : 17 dBi