Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Äkki "hakib" ehk seisab see pilt juba EeterTV stuudios enne väljamnekut?haistag kirjutas:mul esineb zuumboxiga hakkimist (pilt jääb seisma ja heli käib edasi, nii umbes 2-3 sekised hakkimised miski 15 minutise intervalliga )
signaal on hea .. s 70 ja q 90-100 . On kellelgi kes asja kasutab sellist probleemi esinend ...ei tea kust viga otsida ....äkki zuumbox vigane . vms
Selle saaks kindlaks teha, kui vaadata samal ajal kaabelvõrgus levivat versiooni.
Kuule vanajyri403 kirjutas:Äkki "hakib" ehk seisab see pilt juba EeterTV stuudios enne väljamnekut?haistag kirjutas:mul esineb zuumboxiga hakkimist (pilt jääb seisma ja heli käib edasi, nii umbes 2-3 sekised hakkimised miski 15 minutise intervalliga )
signaal on hea .. s 70 ja q 90-100 . On kellelgi kes asja kasutab sellist probleemi esinend ...ei tea kust viga otsida ....äkki zuumbox vigane . vms
Selle saaks kindlaks teha, kui vaadata samal ajal kaabelvõrgus levivat versiooni.

ma arvan, et see tavaline, sest ma olen ka sellist asja näinudhaistag kirjutas:mul esineb zuumboxiga hakkimist (pilt jääb seisma ja heli käib edasi, nii umbes 2-3 sekised hakkimised miski 15 minutise intervalliga
Ah, selle boksiga on üldse jama. Vaatasin soome digit momendil,kui mõlemad, nii S kui Q olid rohelistes sektorites. Teoreetiliselt ei tohiks kvaliteediga probleeme olla, aga pilt ikka aeg-ajalt hakkis. Subtiitrid teevad kaveidrusi: mõnikord püsib normaalselt ees, teinekord aga veerand sekundit ja äkki kaob. Omaette teema on see, et laiekraanpilti ei saa 4:3 letterboxis tavalise telekaga normaalselt vaadata: näod pikad. Ümberlülimine formaatide vahel ei aita. Nt Samsungi (DSR 9500) satituuneri puhul on see võimalik küll. Toores värk.thompson kirjutas:Kuule vanajyri403 kirjutas:Äkki "hakib" ehk seisab see pilt juba EeterTV stuudios enne väljamnekut?haistag kirjutas:mul esineb zuumboxiga hakkimist (pilt jääb seisma ja heli käib edasi, nii umbes 2-3 sekised hakkimised miski 15 minutise intervalliga )
Selle saaks kindlaks teha, kui vaadata samal ajal kaabelvõrgus levivat versiooni., ma arvan, et pole jutt ainult Eetrist.
ma arvan, et see tavaline, sest ma olen ka sellist asja näinudhaistag kirjutas:mul esineb zuumboxiga hakkimist (pilt jääb seisma ja heli käib edasi, nii umbes 2-3 sekised hakkimised miski 15 minutise intervalliga
Aga mida te selle hinna eest siis ootate? Kui keegi tahab hankida head odavat asja , tuleb ikka osta 2 asja - üks hea ja teine odav...jyri403 kirjutas: Ah, selle boksiga on üldse jama. Vaatasin soome digit momendil,kui mõlemad, nii S kui Q olid rohelistes sektorites. Teoreetiliselt ei tohiks kvaliteediga probleeme olla, aga pilt ikka aeg-ajalt hakkis. Subtiitrid teevad kaveidrusi: mõnikord püsib normaalselt ees, teinekord aga veerand sekundit ja äkki kaob. Omaette teema on see, et laiekraanpilti ei saa 4:3 letterboxis tavalise telekaga normaalselt vaadata: näod pikad. Ümberlülimine formaatide vahel ei aita. Nt Samsungi (DSR 9500) satituuneri puhul on see võimalik küll. Toores värk.
Zuumboks on see teine asi

jyri403 - soome YLE subtiitrite hakkimine pole päriselt zuumboxi viga vaid asi selles, et sommidel on mingi ürgne subtitreerimismassin. kuna asiaadid eriti subtiitreid ei kasuta siis pole nad neid funktsioone väga testinud ka. kuuldavasti aga KAON plaanib asja millalgi suveks fiksida, s.t. panna toetama ka vanemaid supakaformaate.
sommidel endil sama häda - osa bokse näitab normaalselt, osa mitte, sõltub pilukatest kes karbi teinud. MTV3 ja nelose puhul seda kammi pole.
sommidel endil sama häda - osa bokse näitab normaalselt, osa mitte, sõltub pilukatest kes karbi teinud. MTV3 ja nelose puhul seda kammi pole.
MTV3 ja nelose puhul pole probleemi sellepärast, et nad ei saadagi subtiitreid, need on nö pildi sisse keevitatud. Aga YLE subtiitritega on tõesti igavene jama, ma olen soomlaste vingumisest aru saanud, et rohkem kui pooled müüdavatest boksidest ei oska neid näidata.
zuumboxi kallal pole mõtet liialt viriseda, kust sa ikka mujalt 39 krooni eest kuus hdmi väljundiga mpeg4 boxi saad. Nad võiks softiuuenduses EPG ja macrovisioni jamad ära parandada ja siis oleks suht jees.
Martini
zuumboxi kallal pole mõtet liialt viriseda, kust sa ikka mujalt 39 krooni eest kuus hdmi väljundiga mpeg4 boxi saad. Nad võiks softiuuenduses EPG ja macrovisioni jamad ära parandada ja siis oleks suht jees.
Martini
Kui ma sügisel selle HDTV boksi 2000EEK hinnast kuulsin (võrreldes norm hindadega 4kilo ja üle, nt DILOG), tekkis juba kohe kahtlus, et mingi kamm on seal sees. Näe, oligi. Eks vaatab. Kui softiuuendused asja ei paranda, viin ilmselt tagasi.Henkka kirjutas:Aga mida te selle hinna eest siis ootate? Kui keegi tahab hankida head odavat asja , tuleb ikka osta 2 asja - üks hea ja teine odav...jyri403 kirjutas: Ah, selle boksiga on üldse jama. Vaatasin soome digit momendil,kui mõlemad, nii S kui Q olid rohelistes sektorites. Teoreetiliselt ei tohiks kvaliteediga probleeme olla, aga pilt ikka aeg-ajalt hakkis. Subtiitrid teevad kaveidrusi: mõnikord püsib normaalselt ees, teinekord aga veerand sekundit ja äkki kaob. Omaette teema on see, et laiekraanpilti ei saa 4:3 letterboxis tavalise telekaga normaalselt vaadata: näod pikad. Ümberlülimine formaatide vahel ei aita. Nt Samsungi (DSR 9500) satituuneri puhul on see võimalik küll. Toores värk.
Zuumboks on see teine asi
Zuumboksi rentimise mõte oli selles, et selle head ja vead enne ära proovida ja otsustada, mis edasi saab, mitte see, et on võimekuse piir 39eek/kuus. Vigadele tähelepanu võib ikka juhtida eesmärgiga asja parandada, et vead kõrvaldatud saaks, mittee ilmaasjata norida. Iseasi on selles, kas asjaosalised sellele reageerivad või mitte.
Selgub, et Starman oskab ka mõistlikult asju ajada. Lubasid algul 2 kuud teenust tasuta tarbida aga veebruari arvel seda ei kajastunud ning helistamise peale vastati samuti, et ... oi-oi teie oleksite pidanud teatama millal soovite seda tasuta tarbida. Kirjutasin täna meili ja teavitati, et teevad tasaarvestuse ning võetakse arvesse ettemaksuna. Täiesti mõistlik asjaajamine ...