Plasma Vs Lcd-projektsioon tv

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Kasutaja avatar
satDX
Entusiast

Postitus Postitas satDX »

LG on ja muljetavaldav,kuid ise ostsin hiljuti siiski tavatoruga 32'' Pana Aquity
ja ei kahetse-pilt hea ja terav ning mõnusalt analoogne
ainult aparaadi sügavus on muljetavaldav
jõuab see teenida küll,kuni tegelikult ilmub korralik pilt kaablisse ja HDTV taevasse
aga elektrit on vaja Panal kõigest pool LG tarbest=väike radikas
ja st-by tarve olematu 0,8 W
LCD pilt mulle veel ei meeldi-värvid külmad ja kuidagi pinnapealsed
arenguruumi veel on
plasma on nagunii taanduv tehnoloogia
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

satDX kirjutas:LCD pilt mulle veel ei meeldi-värvid külmad ja kuidagi pinnapealsed arenguruumi veel on plasma on nagunii taanduv tehnoloogia
Jaah!? Jälle kisub siin selgeltnägijate ususõjaks...
Infona sulle, et plasma on muideks tunduvalt uuem tehnoloogia kui näiteks lcd. Senikaua kui lcd'del ei saada lahti värvide tuhmusest ja true-black'i puudumisest ei kirjuta keegi plasmade arendust korstnasse. Nagu ikka arendustega ei ole kunagi täpselt ette teada, kas eesmärgid saavutatakse või mitte. Mina olin kaa tükk aega kahe vahel, et kas võtta 42" lcd või 50" plasma ja peale pikka kaalutlemist ja visuaalset vaatlemist sai pildi loomulikuse pärast ikkagi plasma seinale...

iCE
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

satDX kirjutas:...kuid ise ostsin hiljuti siiski tavatoruga 32'' Pana Aquity
ja ei kahetse-pilt hea ja terav ning mõnusalt analoogne
ainult aparaadi sügavus on muljetavaldav... LCD pilt mulle veel ei meeldi-värvid külmad ja kuidagi pinnapealsed, arenguruumi veel on.
Plasma on nagunii taanduv tehnoloogia.
LCD pilt ei meeldi ja Plasma on taanduv, aga 80 aastane kineskoop on see õige! :mrgreen:
Vähemalt see möla on õiges alajaotuses (siin täägitakse seda, mida sülg suhu toob).
Kasutaja avatar
Covenant
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Covenant »

tigekala kirjutas:Aga projektsioon on ikka projektsioon... :(
Umbes nii- haltuura on ikka haltuura...
Projektsioon ja LCD on ikka täiesti erinevad asjad.

Projektsioon teler toimib nii:

Pilt
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

See, mida sa meile siin demonstreerid on '70...'80ndate projektsioonikas. Tänapäevased projektsioonikad toimivad umbes täpselt nii:

Pilt

Nii et projektsioon ja LCD on tänapäeval ikka üsna samad asjad... Projektsioonitelerite oluline miinus - kehv vaatenurk nii horisontaalis kui vertikaalis tuleneb aga kasutatava projektsioon-pinna maski eripäradest...

iCE
Vasta

Mine “Muidujutt”