Ja junnike too peeglikese peal, millest enne ennast oled vaadanud.

ja sina tainas ytle mis see eesti keeles tähendab: btw. või oled miski peipsi murrakuga võiRadionov kirjutas:Ja Sina kõrgelaubaline võiksid õppida eristama prokuratuuri ja Riigikohust (mis muideks on üks sõna ja kirjutatakse suure algustähega).nu näha , et madalalaubalised juga tundsid ennast puudutatuna sita näitusest, sest ennast seal halb näha aga asi läheb riigi kohtusse nagu nagin ja sealt tuleb vastus EI
Ja ei pruugi minna Riigikohtusse btw. Võib minna ka tagasi Riigikogusse. Kui Sa neid kahte kohta ikka eristad...?
kakkerdis kirjutas:sõdur on, sõdur jääb, sõdur olema peab.....
President Ilves kirjutas:Ilves mõistab hukka igasugused püüded ülistada või õigustada sõjaohvrite mälestamise ettekäändel Eestit okupeerinud Nõukogude Liidu tegevust. «Sellele tuleb vastu seista väärikalt, seaduse ning heade tavade raamides,» ütles president.
Ta lisas, et Eesti ei tohi lasta end häirida Venemaa aluseta süüdistustest, nagu hinnataks Eestis ümber ajalugu või ülistataks fa¨ismi. «Ma loodan, et Eesti valitsus koos teiste riigiasutustega töötavad välja lahenduse, et Eesti elanikud saaksid mälestada sõjaohvreid haavamata seejuures kellegi tundeid.»
vat sa oled tigekala tõesti ikka selline idioot , et ei saa isegi aru millest ilves räägibtigekala kirjutas:kakkerdis kirjutas:sõdur on, sõdur jääb, sõdur olema peab.....President Ilves kirjutas:Ilves mõistab hukka igasugused püüded ülistada või õigustada sõjaohvrite mälestamise ettekäändel Eestit okupeerinud Nõukogude Liidu tegevust. «Sellele tuleb vastu seista väärikalt, seaduse ning heade tavade raamides,» ütles president.
Ta lisas, et Eesti ei tohi lasta end häirida Venemaa aluseta süüdistustest, nagu hinnataks Eestis ümber ajalugu või ülistataks fa¨ismi. «Ma loodan, et Eesti valitsus koos teiste riigiasutustega töötavad välja lahenduse, et Eesti elanikud saaksid mälestada sõjaohvreid haavamata seejuures kellegi tundeid.»
oi kala kala, kas sul juba silmist ja tagant pritsib? näri kommi, läheb yletigekala kirjutas:Kuule kits, jää ükskord vait!
![]()
Mäletad kuidas ähvardasid ICE, et kõik kes infi sinu kohta andsid lähevad istuma?
Tahad otsin selle koha foorumist üles?
ära siis räägi, mida sa lällad kogu aeg nagu lits lapsegatigekala kirjutas:Mul pole kitsega midagi rääkida.