WiMax
Probleem on lahenenud selles mõttes, et sisselogimisega alates 03.02 probleeme pole olnud. Küll ei ole keegi Elioni inimestest, kellega rääkinud olen, mulle suutnud selgitada selle https-põhise sisselogimise vajalikkust. Lihtsalt nii on ja vsjo. Vägisi jääb mulje, mingil asjapulgal on selle najal vaja enda olemasolu tõestada. Wifi-alades ma saan sellest aru, aga WiMax-i puhul pääseb ju niikuinii võrku ainult registreeritud seade kindla tugijaama kindlas sektoris.
Praegu igatahes jätkan selle lahendusega.Muidu WiMax sidelahendusena tundub küll viisakas: kiirused on nii nagu paketis ette nähtud ja lume- ja vihmasaju segavat mõju pole ka täheldanud.
Praegu igatahes jätkan selle lahendusega.Muidu WiMax sidelahendusena tundub küll viisakas: kiirused on nii nagu paketis ette nähtud ja lume- ja vihmasaju segavat mõju pole ka täheldanud.
Elioni wimax võrku lubatakse vastuvõtuseade mille MAC on baasis lubatud, veebis avaneb sisselogimisaken kuhu kasutaja sisestab tunnuse ja parooli. See tunnus on seotud kliendi tootega ning see määrab ära paketi kiiruse. Sarnane süsteem täätab ka ADSLi peal ju.. PPPoE paroolidega 
Veebilogimine on muidugi kehvem kuna peale misiganes üle 15min (ruuteri-)katkestust vajab uuesti sisselogimist.
Ehk aitab [email protected] logimisest vabanemiseks aga kindlalt ei luba. Põhjus peab päris mõjuv olema kuna see tekitab hiljem võrgu ümberkorraldamisel üsna suuri probleeme ja käsitööd, halvimal juhul võib klient mingi hetk ühendusest mitmeks päevaks ilma jääda.

Veebilogimine on muidugi kehvem kuna peale misiganes üle 15min (ruuteri-)katkestust vajab uuesti sisselogimist.
Ehk aitab [email protected] logimisest vabanemiseks aga kindlalt ei luba. Põhjus peab päris mõjuv olema kuna see tekitab hiljem võrgu ümberkorraldamisel üsna suuri probleeme ja käsitööd, halvimal juhul võib klient mingi hetk ühendusest mitmeks päevaks ilma jääda.