TV3
TV3
http://www.postimees.ee/020307/esileht/ ... 247893.php
Kas keegi üldse enam mäletab mitu korda aastas TV3 oma uudisesaateid muudab??
Pole küll eriline seitsmeste austaja aga mul järg igatahes sassis loendamisel. Eks Viasati sündroom tegutseb.
Kas keegi üldse enam mäletab mitu korda aastas TV3 oma uudisesaateid muudab??
Pole küll eriline seitsmeste austaja aga mul järg igatahes sassis loendamisel. Eks Viasati sündroom tegutseb.
see ajaga jeblamine on muidugi omaette teema, aga kui nii edasi läheb siis paari aasta pärast saab seitsmesi uudiseid lõunapausil kaeda, kui selleks ajaks tv3 oma pille kotti pole pannud.martinj kirjutas:Täna olid igatahes seitsmesed uudised juba 18.52 peal . Peab vist reporterist ette tõttama![]()
Aga minupärast tehku, mis tahavad.
Martin@vahib peaasjalikult AK-d
Ise kah AK vaataja.
Re: TV3
«Etteheiteid Irmelile ja Urmasele ei ole, kuid vaatajaid ka mitte,»
... ja eks seda võib laiendada kogu programmile.
Pikka aega kestnud tehnilised jamad harjutasid inimesi teisi kanaleid eelistama.
Veel seda et:
Seitsmesed uudised, see kõlab umbes nii: suhkur on topsis nimega jahu.
... ja eks seda võib laiendada kogu programmile.
Pikka aega kestnud tehnilised jamad harjutasid inimesi teisi kanaleid eelistama.
Veel seda et:
Seitsmesed uudised, see kõlab umbes nii: suhkur on topsis nimega jahu.
- hulluarst1
- Edasijõudnu
jaa. tegelikult see tähendab seda et televisioonis valitseb praegu kultuuritus. mina olen tv3-st nii aru saanud et nad tahavad edastada ameerikalikku uudistesaate formaati. paraku ei kipu eestlane ameerikalikku malli omaks võtma.
samas on ak formaat ka surmigav. vaja oleks midagi vahepealset. rohkem reportaaze ja asjalikke faktikirjeldusi.
viimane uudis mida ma tv3-st vaatasin oli nende telestuudio suur elektrikatkestus ja sedagi nägin ainult küla peal ja mitte oma kodus.
samas filmide valik on natuke telekanalites paranenud. näidata 4-5 aastaseid suuri kassahitte mida sai isegi kinos vaatamas käidud (reamees ryani päästmine on minu jaoks üks neist) .
Suurim viga mida kohalikud telekanalid teevad on see et nad müüvad eetris lollitamist. nii otseses kui kaudses mõttes.
samas on ak formaat ka surmigav. vaja oleks midagi vahepealset. rohkem reportaaze ja asjalikke faktikirjeldusi.
viimane uudis mida ma tv3-st vaatasin oli nende telestuudio suur elektrikatkestus ja sedagi nägin ainult küla peal ja mitte oma kodus.
samas filmide valik on natuke telekanalites paranenud. näidata 4-5 aastaseid suuri kassahitte mida sai isegi kinos vaatamas käidud (reamees ryani päästmine on minu jaoks üks neist) .
Suurim viga mida kohalikud telekanalid teevad on see et nad müüvad eetris lollitamist. nii otseses kui kaudses mõttes.
AK võib kõll surmigav olla, aga vähemalt saab sealt enamvähem korraliku paketi kiirelt kätte. Reporteri formaat käib kah kui mitte kui si***gi teha pole ja pult kah kaugel, et end püsti ajada ning kanalit vahetada.
EDIT: paaril viimasel päeval käib mingi kepp TV3 häälega jälle (kuna see tv3-s sumiseb mingit csi osa praeg siis see ragin ja rögin kui stereoheli tuleb ja läheb on kaunikesti tüütu).
EDIT: paaril viimasel päeval käib mingi kepp TV3 häälega jälle (kuna see tv3-s sumiseb mingit csi osa praeg siis see ragin ja rögin kui stereoheli tuleb ja läheb on kaunikesti tüütu).
Kusjuures see on üks asju, mis mind TV3 juures ärritab, et nende kodulehel on igasugu infot aga tagasisideme kohta mitte. Mitu korda olen tahtnud mõnda asja lihtsalt küsida ja mitte "põrutada" aga näe ei saa. Kanal 2 on selles mõttes täiesti tasemel. Kui midagi küsida, on veel samal päeval vastus käes.ropka11 kirjutas:Vot ei leidnud kohta kuhu seal tv3 lehel porutada.![]()
![]()
Aga eks see näita suhtumist.