pakkusin sulle wä???ice kirjutas:Sinu käest, eksolekakkerdis kirjutas:no kurat ostke kudi, ja vaatate haigeks

kus selliseid tehakse ? täiesti blondiini juttkakkerdis kirjutas:raha raiskamine pole jõukuse tunnus, kui vaja ostan lennuki ja olen selle raha eest midagi saanud aga selle raha eest ma nagu ei saa eriti midagi, seega mõtlen mille eest maksan. (kui halvad ajad siis tule ma ostan su taara ära)siilik123 kirjutas:ega siis kõik vaatajad pole sellised koid, mõni täib raha ka välja andakakkerdis kirjutas:282 eeku 18 päeva, mnjah paras kirves, kui raha pole kuhugi panna andke mulle
inimeste tasemed on erinevad, kui vaatad satti oma pisukesest pensionist siis jääb üle ainult teisi kadestada
raha võid mujal kerjata
loll idee - andke mulle, ei tea kus selliseid idikaid leidub et mingit pensionäri üleval pidada
sinusuguste kohta on selline anektoot.
tahan osta autot! millist? mis millist, kahe millist!!! ja kuu aja pärast on liising maksmata ja ylepea kaela võlgades.
Mul oleks see inimene olemas isegi vast, aga kas pärast hakkavad äkki pähe määrima või sundima kui ära lõppeb....?tigekala kirjutas:Jah.mixman kirjutas:Mingi tasuta proovi värk sommidele?
Otsi põder ja saad 18 päeva tasuta. Kaardi lubavad põdrale nädala jooksul postiga saata.