Tere,
Olen digitv alal veel päris roheline, seega palun mitte väga karmi kohtlemist...
Olen siin lugenud Teie postitusi ning ka ise mõnd asja proovinud, kuid siiani tulutult! Eile (22.03) oli vist ilmastik ülelevi jaoks soodne kuna box suutis kinni püüda anjalankoski signaali (mux'd 22, 27, 53), 22 isegi näitas pilti, küll hakkis koledasti! Mul on selline tunne, et nagu siin on ka kirjutatud, et rõõm oli üürike, nii ka mulle tundub!
Samas oleks maru tore kui keegi kes samas kandis elab annaks ehk mõne väärt mõtte mida veel võiks proovida, et äkki on võimalik ka selles kohas ikkagi soomlane kinni püüda! Investeerimine ei ole probleem kui ma saaks olla kindel, et signaal oleks püsiv! Ise siiski ei usu!
Samas, antenn vaatab hetkel teletorni pihta, anjalankoski ei peaks jääma kohe teletorni taha? Muidugi on vist see ka õige, et ikkagi eesti digi vist solgib selle signaali ära!? Ühtegi võimendit vahel ei ole, antenni kaabel tuleb otse telekasse! Antenn on Logo 32 el. ISKRA, millele on etv tarbeks kaks meetrist latti külge keeratud, selline hübriid! Muuseas, see on maru, et ühe antenniga tulevad kõik kohalikud kanalid ning eesti digi...
Asukoht on rae küla, rae vallas, otse lennujaama taga (kui olete näinud Tartu mnt. ääres metsa sees lokaatorit, see oleks täpne asukoht)
Oodates mõnd head nippi!?