BYE-BYE ALJOSHA!

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Suletud
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Postitus Postitas dreamants »

makirisu kirjutas:
dreamants kirjutas:
ma kujutan ette et seda aljohat taheti päise päeva ajal ära viia sest kella 11 ajal näiteks on palju ohutum, kõik koolis ja tööl
See on kõik mida lapse mõistus suudab ette kujutada...
Aga noh kõikidest lastest saavad ükskord täiskasvanud.
Muide Lihula ausammas viidi ka pimeduse varjus minema, mitte keskpäeval. Tasuks ikka ise mõelda aga mitte kramplikult klammerduda kollase kirjanduse tsitaatidesse.
sa nyyd loe mu poste eest poolt. viidi öösel ja mis juhtus? nagu täna öösel ja 1 valitsus laraki kukkus selle pärast koos oma kõverkaelaga. ja mis siia kollane ajakirjandus puutub?
Kui peale sopapritsimise üldse miski muu huvitab siis soovitan Kuku Raadio Vox Populid kuulata. Saad teada mida eesti rahvas asjast arvab. Aga kui see sind ei huvita, siis minu hea soovitus: koli kuhugi laste foorumisse. Sealt leiad kindlasti kedagi kes sind usuvad.
Kasutaja avatar
trc
Edasijõudnu

Postitus Postitas trc »

yks pilt kui filmifanaatikutele:

Pilt

teine venelastest ja vägistamisest; "propagandat" 1945 a saksast:

Pilt
Kasutaja avatar
siilik123
Edasijõudnu

Postitus Postitas siilik123 »

sai ka täna mahti portaali sisse astuda
lugesin läbi kõik ljoosa postitused
kommentaarid on valdavas osas isamaalised, õige kah enda kaitseks tuleb välja astud kui venekeelset elanikkonda on aastaid mahitanud idanaaber siis eks eestlane peab ikka ainult ise enda eest seisma
uskumatuna tundub see jura ikka küll, valdavalt kokgu iseseivusaja oleme rahulikult eksisteerinud siin elavate muulastega ega kujutanud ette et meie idanaabril on nii suur kandepind... olin ise üsnagi arvamusel et nliidu järgi nutavad ainult üksikud sõjaväe pensionärid, arvasin millegipärast et eesti noored muulased vaatavad pigem lääne poole ning mind hämmastas et se polegi nii... valdav enamus vandalistidest olid väga noored
uskumatu oli ka see et nad olid nii sovinistlikult meelestatud, tänane öö tõi tegelt välja momendi et varjatud idapoolne potensiaal on oluliselt suurem kui keegi seda arvata oskas, kurb ...
sellise lauslolluse vastu ei oskagi midagi parata, nukker et noored muulased lihtsalt oma elu p*sse keeravad, sattus vangi ainult kellegi lolli korraldatud jura pärast
tundub et idapoolne propagandamasin töötab hästi, noored muulased usuvad seda pimesi
käin ise tihti idapool ja täheldan seal sedasama nliidu jätkuvat eksisteerimist
ja meeletut elukallinemist, mis ositi juba ületab kalliduselt soome-rootsi taseme
olen kohanud ka mõningaid noori muulasi, kes sellist jura propageerivad, mis öösel juhtus, kummaline on vene propaganda fenomen, noored pole ise vene üldse käinud, nad isegi ei kujuta ette mis elu seal reaalselt toimub
aga ilmselt on see rahvusmentaliteedi küsimus, sest minu loogilise küsimuse peale et kas soovite sama kallist ja ülibürokraatlikku elu, kus ilma altkäemaksuta üksi ametnik ei liiguta end siis eestimaale, oskavad nad ainult nagu peaga vastu seina skandeerida - rossija eta sila
jõud või mitte aga nimetaksin seda lauslolluseks või ajupuudulikkuseks
olen ka nõus ojulandiga, et organisstoritelt ja põhivandalistidelt võiks eesti elamisloa ära võtta, kui eestis ei meeldi elada, siis na*ui, sõida sinna kus pederaste pole
vägivalda ei poolda, aga usun et kaitsepolitsei võiks hakata end rohkem kehtestama, koguvad jobud aga ainlt infot, ette ei võta midagi
aitab meile juba sellestki kriminaalsusest mida on, juurde pole lällajaid enam vaja. eesti on eestlaste kodumaa ja ljoosa aitas isiklikult saapa alla ikkesse panna. läbisaamine idanaabriga peaks olema aus ja võrdne, mitte et suurem vend vihjab kuis talle meeldib
ses suhtes on nukker et idapool tava vene inimene on tegelt rõõmus ja sõbralik, lihtne inimene, samas meedial ehk poliitikutel on omade ambitsioonide teostamiseks vaja pidevalt nende aju pesta
usun et tänaöise juhtumiga tõestasid kohalikud muulased palju rohkem et nad on ise fasistid
hoidugem ka noorte ja lollide eestlaste üleskutsetest, vaenu pole vaja õhutada ja nuga neeru saada, pättide ja alkasside jaoks meil pollar
uskumatu aga minu jaoks paranes viimaste reiting kõvasti tänaseks

tõelistele isamaalistele üleskutse mõniaeg siis ignoreerida veidi aega vene sattide vaatamist, viimane vist ainus foorumi teemale viitav repliik ...
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

makirisu kirjutas:naised saunas rääkisid we?
Eks sa loe: http://inosmi.rian.ru/stories/02/07/18/3106/139996.html
Немецкие женщины военного поколения все еще называют военный мемориал Красной Армии в Берлине "Могилой Неизвестного Насильника"
Kasutaja avatar
ropka11
Entusiast

Postitus Postitas ropka11 »

siilikPilt
Kasutaja avatar
mesilane
DigiTVfänn

Postitus Postitas mesilane »

makirisu kirjutas:jne jne siis ma näen, et kuidagi ei saa nii, tee või tina hmm lausa võimatu hmm
Vähemusel tuleb kohanduda, siis on lootust, et enamus neid omaks võtab st. integreerib. Pole oluline, kas tegu on usuliste-, seksuaal- või muude vähemustega. Siin on seni isegi liiga tolerantsed oldud. Kui integreerumist ei toimu, siis tekivad probleemid nagu on Prantsusmaal ja mujal.
Kasutaja avatar
siilik123
Edasijõudnu

ma ei tea kas sa makirisu oled vant või ei, aga tekstist kuvab välja täpselt samasugune kummipäisus mida esines öösel ohtrasti

oman väga häid suhteid mitmete venelastega, austavad mind ja mina neid
läbisaamine viisakal tasemel keegi kedagi ei ignoreeri
nagu aru võid saada tahtmatult on vägivallale üles tulnud eestis mitte etnilised elanikud
üritagem elada lihtsa enesemääramis põhimõtte järgi, austa teiste kodumaad ja sind austavad ka teised samuti
vähe on maid kus 100% üks rahvus, enamasti ikka igalpool muid rahvakilde lisaks, võiks siis aru hakata saama et MEILE POLE VAJA VABASTAJATE SAMMAST eestisse, modelliks LJOOSA.
kui ajalugu ei mäleta või pole õppinud, siis härra mart laar lahkelt ehk aitab
sammas pandi 22 septembril langenutele tallinna vabastamisel
keda siis vabastati ? 19 september lasid sakslased jalga, tulid punased lõid sadu eestlasi mättasse, võtsid hermanist sini-must-valge alla, panid punase asemele ja olidki vabastajad ?
ülekantud tähenduses vägistame kedagi ära ütleme et nii ongi normaalne ja et lisaks tuleb hea vägistamise ehk seksi eest ka veel kõva raha maksta ?
eestlased on leppinud paljude roppustega, aja jooksul ja on siiani ülimalt tolerantsed ja arusaajad inimesed
usun et suudame ka edaspidi muulastega koos rahulikult edasi elada, vaenu ja kiusu pole vaja õhutada
rohkem oleks vaja arusaada kus me elame ning kas oleme külas või kodus
lollustega vehkida pole vaja, vahel kannataks ka istuda ja mõelda, miks mõni asi just sellisena näib ... spetsiaalselt venelasi solvama kipub ehk ainult mõni ekstremist ... nii et lõpetagem lauslollus, või oled makirisu äkki veel ööst saadik joobes nagu palju sõbrad ?
soovitaks siis välja magada
Kasutaja avatar
siilik123
Edasijõudnu

makirisu kirjutas:liilipoiss, kus sa loed, et ma kaitsen neid öiseid tegelinskeid?
kus sa näed et lähen pexma??
kirjuta palun siia see kõik ja siis on näha kui venelaste kaitsja või mõnitaja ma olen.
teeme rahu põhimõttel - targem annab järele, ega ei jaksa ajuhiiglastega võidu joosta
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

makirisu kirjutas:vat see ongi nõrk, et pole miskit kirjutada aga mölisema
nagu need tiblad seal tallinnas on kõik mehed
:lol: Молодец! Hüppasid üle enne kui hilja? 2 NATO lennukit tiirutas Tallinna kohal... :lol:
Tuleb vana jutt meelde. Laskurkorpusest kisati: eesti poisid tulge üle, saate leiba...
Wermachtist kisati vastu: tulge ise, saate leiva peale võid ja sinki kah! :lol:
Viimati muutis tigekala, 17:59, 27 Apr 2007, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
siilik123
Edasijõudnu

makirisu kirjutas:
siilik123 kirjutas:
makirisu kirjutas:liilipoiss, kus sa loed, et ma kaitsen neid öiseid tegelinskeid?
kus sa näed et lähen pexma??
kirjuta palun siia see kõik ja siis on näha kui venelaste kaitsja või mõnitaja ma olen.
teeme rahu põhimõttel - targem annab järele, ega ei jaksa ajuhiiglastega võidu joosta
vat see ongi nõrk, et pole miskit kirjutada aga mölisema nagu need tiblad seal tallinnas on kõik mehed
sain aru et lõpuks tuli sul mõistus koju. tubli valmistab mulle headmeelt et sa pole nende paadunud pättidega ühes parteis
soovin sulle ka edaspidi toletantsust nagu kõigile teistelegi
üritagem siis rahulikult koos edasi eksisteerida ja vahel ka midagi mõistlikku siia postitada, ilkumise ja jauramise asemel
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Postitus Postitas dreamants »

makirisu kirjutas:ma ei ole kummagi poolel. Lihtsalt olen ma kogu aeg rääkinud sellest, et sita pritsimine nn pexmise jne näol ei tee nyyd kyll EESTLASELE au ja kindlasti oleks olnud rahumeelne variant selle ljoha mahavõtmiseks aga näidata valijatele oma lubadusi läbimõtlemata tegudega on kuidagi pensik ja no venelastele me kyll mitte midagi me sellega ei tõestanud (ma mõtlen venemaad) nad aevastavad meie peale sest me ei ole nende jaoks tegelikult mitte keegi. Kui nemad meid tahavad pitsitada siis ma arvan kukub neil see palju paremini välja,
Lihtsalt ma ei saa aru, milleks oli sellist tsirkust vaja, kas kohalikele võimu näidata? siis sellisel vägivaldsel moel see kyll ebaõnnestus ja tõstis vaenu veelgi. selle aljoha oleks saanud maha aga nagu ma juba kõige esimeses postis kirjutasin, on eesti riigil praegu majanduslik mõõn mida praegu varjati selle teo näol. nyyd kui venemaa kehtestabki miski sanktsiooni (mida valitsus ootab) eesti vastu siis on hea venemaad kohe syydistada ja toompea jälle puhas poiss ja eestlased koogutavad takka, et kyll karumõmm on paha. vat see ajab sita keema, et eestlased enda eest ei võitle aga kangutavad miskit pronks kärakat
Soovitan veel kord! Kirjuta seda jura mingis laste foorumis. Saad ehk täismehena välja paista. Siin foorumis jätad küll ajukääbiku mulje.
all2000
Entusiast

Postitus Postitas all2000 »

Vabariigi Valitsuse kommunikatsioonibüroo tänab kõiki Eesti elanikke, kes järgivad valitsuse ja presidendi üleskutseid säilitada rahu ning avalikku korda. Jäädes ühiselt väärikaks ja rahulikuks, suudame tagada, et tänaöised sündmused ei jätku ega võimendu.

Kutsume teid üles tegelema oma tavapärase tegevusega ning mitte osalema tänavakogunemistel. Korrarikkujatega tegeleb demokraatlikus riigis politsei, otsuseid nende isikute suhtes langetavad kohtud. Oleme hoolivad ja sõbralikud kõigi oma kaasmaalaste suhtes.

Vabariigi Valitsuse kommunikatsioonibüroo

selline mail siis postkastis
Kasutaja avatar
j2nesh
Entusiast

Postitus Postitas j2nesh »

TALLINN, 27. aprill, BNS - Euroopa Liidu välispoliitika koordinaator Javier Solana avaldas Eestile toetust ja mõistis hukka vägivalla.

Solana helistas reedel president Toomas Hendrik Ilvesele ja ütles, et Euroopa Liit mõistab ja toetab Eestit, ütles presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam BNS-ile.

Solana taunis ka ööl vastu reedet Tallinnas esinenud vägivalda.
Kasutaja avatar
renee
DigiTVfänn

Postitus Postitas renee »

uudistes näidati ka .... krt palju on lolle ja naiivseid eestlasi, kes ronivad tänavatele ja segavad politsei tööd, seega on just need kes tänavatel olid süüdi selles, et politsei ei jõudnud maradööre pidurdama.

purjus eestlased - mõistus läinud.
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

Eesti rahva uue sõbra, makirisu aka kakkerdise väga hiljutisi heietusi päevapoliitilistel teemadel. Refereerisin paar teemat altpoolt täitsa ise!
kakkerdis kirjutas:Ansip: selle kuju maha võtmiseks pole vaja mingit seadust.
kakkerdis: eheheh idioot, võta siis maha, mida sa urgitsed Appi
Ansip: TEHTUD!
kakkerdis: Ma siin nyyd täna sobrasin igasugustes portaalides ja tulin järeldusele, et eestlased on sellises arengustaadiumis oma mõistuse ja kultuuri poolest, et teeks Sita näituse, kus saab vaadata meie sitta, nt savisaare sitt, laari sitt jne. kui sitta ei saa äkki saab paberi. ukse peale paneks laidoneri hobuse sita ja sildi juurde, paluks mitte sisse astuda. kui eestlane ei saa sellest installatsioonist aru on neil ikkagi suur huvi sorkida sita sees.
kakkerdis kirjutas:vaata kala, sinule käibki see yle mõistuse ja sinna ei saa mitte midai parata.
aga ok ma ei viitsi madalalaubalistega möllata. lärtsuge edasi. lõpetaks lauluga
sõdur on, sõdur jääb, sõdur olema peab, ..... :P
ciao miao
SIEG HEIL! :twisted:
Suletud

Mine “Muidujutt”