Nii, nüüd siis olen nii kaugel, et tegin ära regamise tomtom lehel ja sain oma 1kuu demona ligipääsu ilma rahata kõikidele võimalustele (ainult kui tahad kaarti või midag iganes kaamerate tarkvara uuendada, siis tuleb ikka täiega maksma hakata). Regamine oli kasuks kuna nüüd sain sisse traffic menüüsse ja saan vajadusel selle ära killida kuna nagunii töötab see vaid 11-s euroopa riigis siiani (imateated lives, jääoht, ummikud, ümbersõidud jne). Ülejäänutes ta vaid segavaks faktoriks nagu foorumid väidavad. Mis east kaarti puutub, siis selle versioon on 6.08 ja mul PDA-s proovitud 6.0000 (7370) ja 6.010 versioonidele east kaart ei allunud.
Jõudsin siis katsetustega sinnamaale et tirisin 2005 aasta Navigator 5.21 peale ja ennäe imet kaart hakkaski tööle. Samas kadusid SD kaardil olevad skandinaavia ja idaeuroopa kaardid 6.75 versiooniga.
Nii, et momendi kokkuvõte oleks, NOKK KINNI SABA LAHTI siiani. Loodame siis, et varsti tuleb midagi asjalikumat.
Muide, see regamine tegi mulle võimalikuks ka kohese download ligipääsu kõikidele tomtom kaarditele aga meist ehk Baltimaadest oli seal vaid suur tühi auk

Ühesõnaga aega läks aga asja sai (sai ka TomTomHome progega sinasõprust sobitatud, päris asjalik asjake mugavuseks)...
Eesti kaart
ja ehk jumal annab teile andeks, et te kõik olete päevavargad, joodikud, liiderdajad, laiskvorstid...TAINAPEAD!!!