Odav Triaxi lnb tsi 003

Kõik mis puudutab satelliidivastuvõtuseadmeid
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Odav Triaxi lnb tsi 003

Postitus Postitas faas »

Puutusin kokku sihukese probleemiga.Signaal oli nõrk jne arvasin,et pead vanad ja pees pikemalt mõtlemata poodi ja uued pead koos prillidega pannile külge :( pilti netu.Selge ajasin panni paigast kohe krudima,mida pole pilt.Päeva krudisin mida pole seda pole.Täna sai hing täis panin vanad grundigi pead tagasi 20 minutit seadmist pilt ees.Nüüd siis küsimus kas need 104 eeki odavad pead üldse töötavad?Kas keegi on proovinud või samad kogemused?Kummaline see,et thor eraldi panniga sinna panin kah uue tee või tina signaal üle 45% ei lähe(keera panni kuhu tahad)Krt mõtlesin,et olen osav,ostsin satfinderi küll paika panen :D Aga vist need odavad lnbd saast?Või mina loll?
Kasutaja avatar
Höbehall
Edasijõudnu

Postitus Postitas Höbehall »

Kust kohast ja millised pead Sa ostsid?
Tallinnas, Sergio Elektroonikas, saab selle raha eest Triax´i universaalpäid ja need töötavad küll normaalsed. Alpsid on seal mõned eestiraha tükid kallimad.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Hõbehall kirjutas:Kust kohast ja millised pead Sa ostsid?
Tallinnas, Sergio Elektroonikas, saab selle raha eest Triax´i universaalpäid ja need töötavad küll normaalsed. Alpsid on seal mõned eestiraha tükid kallimad.
Ikka samad kust veel sihukese hinnaga saad? :D
Kasutaja avatar
Höbehall
Edasijõudnu

Postitus Postitas Höbehall »

Kummaline?! Mul on praegu kasutuses 2 Triax´i pead. Ühega vaatan 28.5E ja teisega 19.2E-d. Seni pole mingeid probleeme olnud, nii nagu ka Mergest pea neli korda kallimalt ostetud Maximumidega ja Via-ga kaasatulnud GT-SAT-iga.
serxx
Entusiast

Postitus Postitas serxx »

Ka minul on neid triaxeid 2tk katusel, üks vaatab 7E peale, teine 13E peale, mõlemad töötavad.
Lisaks on samal pannil veel üks maximumi pea ja üks sharpi pea.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Krt küll aga millega seletada seda,et ei tule noh nendega vanade grundigi peadega tuleb,praegult vahin tuleb,eile triaxi omadega polnud pilti?
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Krt minu lollus polegi need pead nii väga universaal vaadake sagedusi neil :D
alumine ots puudu! :D Tänud aitajale kes mure lahendas.Vanad grundigid katusel pannil tagasi ja ok!Krt serigo peaks kodukal muudatuse tegema :twisted:
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

faas kirjutas:Krt minu lollus polegi need pead nii väga universaal vaadake sagedusi neil :D
alumine ots puudu! :D Tänud aitajale kes mure lahendas.Vanad grundigid katusel pannil tagasi ja ok!Krt serigo peaks kodukal muudatuse tegema :twisted:
Oled tuttav võõrkeelse väljendiga "RTFM" :lol: ?
Kui ei, siis googelda natuke. Esimese kolme vaste seas on 2 õiget :D .
Alati on kasuks ka läbi lugeda (NB!Enne ostutehingu sooritamist) , mida seadme peal või vähemalt pakendi peal lubatakse :roll:
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

makirisu kirjutas:
Henkka kirjutas:
faas kirjutas:Krt minu lollus polegi need pead nii väga universaal vaadake sagedusi neil :D
Alati on kasuks ka läbi lugeda (NB!Enne ostutehingu sooritamist) , mida seadme peal või vähemalt pakendi peal lubatakse :roll:
kurat hea äri idee, kirjutada pakendile mida ma LUBAN :lol: aga sees polegi oluline :lol:
Tõepoolest,
meie regioonis (EU) ei ole vist asi nii jabur (veel), aga hirmu ajab peale, kuidas "meerikamaal" advokaadid ajavad vinget pappi kokku sellega, et kuhugile kasutusjuhendisse pole kirjutatud midagi a la "triikraua peal ei praeta muna, sest see on eluohtlik" või "mikrolaineahi ei kõlba märja kassi kuivatamiseks, sest võib kassi elule ja tervisele probleeme valmistada". :twisted:
ja kui siis toode ei vasta sellele, mida pakendi või toote peal lubad, on umbes sama case
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Henkka kirjutas:
Pakendil kirjas universaal lnb :( aga las ta olla loll pidi kirikus kah peksa saama :D aga targem nüüd :D
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

faasi lnb-del veel selline omapära, et nad tuleb mingigi pildi ette saamiseks keerata 45 deg nurga alla!, kui teised nii enamvähem otse panna võib (kabla pistiku suund risti maapinnaga!). Ju need korealannad olid liiga palju saket pruukinud, kui hakkasid lnb-sid kestadesse toppima.
Vanade, Grundigi 0.6 db lnb-dega igal juhul signaal mitu korda tugevam ja pea käib ka enamvähem õige nurga all!
Edu soovides A.A
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

:D jõid või mitte aga nii ta on :D
Kasutaja avatar
Sombi
In Memoriam

Postitus Postitas Sombi »

Üks asi veel millega arvestada tasub on peade võimendus. Vanale komplektile uue pea lisamisel võib signaal kaduda ka viletsa kaabli tõttu. Olen märganud, et vanadel peadel kipub olema suurem võimendustegur. Vanasti olid kehvemad kaablid ka. Ja ennevanasti ei olnudki kaableid :shock: Mis võimendusega päid siis küll kasutati? :lol:
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Kahju aga minu arvamus paremat loota 100 krooni eest oli palju nüüd hiljem vaadates seda asja.Ja kaabli süüks ei maksa küll panna.Lihtsalt need pead on nagu on ütleme asja ajab ära.Tulevikus targem lihtsalt ja uurin turgu rohkem mida saada.Kui kellegil huvi ja odavalt tahab 2 tk üle(ise kuhugi viima või saatma ei hakka).Täitsa uued.
Kasutaja avatar
Sombi
In Memoriam

Postitus Postitas Sombi »

faas kirjutas:Kahju aga minu arvamus paremat loota 100 krooni eest oli palju nüüd hiljem vaadates seda asja.Ja kaabli süüks ei maksa küll panna.Lihtsalt need pead on nagu on ütleme asja ajab ära.Tulevikus targem lihtsalt ja uurin turgu rohkem mida saada.Kui kellegil huvi ja odavalt tahab 2 tk üle(ise kuhugi viima või saatma ei hakka).Täitsa uued.
Juhtub ka parimates peredes.
Mul universaal Triax TSI001 (105EEK) ja SUPER! Ka Serigost ostetud.
Vasta

Mine “Seadmed”